Kas mehed kulutavad tõesti rohkem raha oma välimusele kui naised?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sageli peetakse naisi selleks sugupooleks, kes kulutab suuremaid summasid ilutoodetele, kuid uus uuring tõestas, et see ei vasta tõele.

Kuigi naised kulutavad tunduvalt rohkem raha riietele kui mehed, kulub meestel tänapäeval suurem summa ilutoodetele ja raseerimisvahenditele, vahendab femalefirst.co.uk.

Värske uuringu kohaselt kulutab keskmine mees 590 naela ehk umbes 690 eurot aastas hügieenitarvetele, mis on umbes sama summa, mis naistel kulub ilutoodetele.

Uuringu läbi viinud firma esindaja selgitas, et mehed hoolitsevad tänapäeval rohkem oma välimuse eest ja ka meestele mõeldud tooteid on turul tunduvalt rohkem.

Uuringust selgus ka, et mehed kulutavad varasemast rohkem raha juuksegeeli, tualettvee, kehaniisutaja, dušigeeli ja deodorandi peale. 86 protsenti meestest kasutab kehaniisutajat igapäevaselt, 78 protsenti meestest värvib juukseid, et varjata halle karvu.

Peaaegu kõik mehed - 95 protsenti - ütlesid, et on enne hoolitsusvahendite ostmist teinud taustauuringut, milliseid tooteid tasuks soetada.

Kõige rohkem raha kulutavad mehed habemeajamisvahenditele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles