Seitse poppi poosi

, ajakiri Üks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sa tahad teda. Või vastupidi. Aga seda sõnades väljendada pole hetkel võimalik. Kuidas kehakeel su mõtteid ja tundeid kõige paremini edasi annab? Terviseajakiri Üks teab.

1. Poos: Naerata

Tähendus: «Sinuga on tore ja ma tahan sulle meeldida.»

Kus pole naeru, pole ka nalja. Ja kui ei saa nalja, pole mõtet aega raisata – flirdi kohta kehtib see 100 protsenti. Naer ja naeratus on head märgid teie mõlema puhul, näidates, et teievaheline keemia toimib ning väike flirt võib areneda just nii kaugele, nagu te ise soovite.

2. Poos: Puuduta huuli

Tähendus: «Suudle mind!»

Ole oma näoosade puudutamisel ettevaatlik – see on ilmne signaal, et ihaldad oma nahka silitama hoopis partneri huuli. Kui puudutad oma suud (eriti alahuult), käivitad fantaasiad selle inimese peas, kellele su puudutused on suunatud. Arusaadavalt ei saa me oma kehakeelt küll täielikult valitseda, ent katsu meelde jätta, et huultega tohib mängida ainult siis, kui sa tõesti suudlust igatsed.

3. Poos: Langeta pilk, käsi dekolteel

Tähendus: «Ma tahan sind, olen sinu!»

Kui naine võtab sellise poosi, on see kõige otsesem sõnum, et oled mehest sisse võetud ja igatsed tema füüsilist lähedust. Kui tabad end sellelt žestilt, tuleb oma tundeid tunnistada, ehkki kehakeele järgi peaks ta juba ammugi asjast teadlik olema. Kui sellele järgneb pidev kätemäng, st teie käed on juba teineteise ümber, tahate ka kõigile teistele näidata, et olete paar.

4. Poos: Suu on kergelt paokil

Tähendus: «Tundud tark ja su jutt huvitab mind.»

Jälgi end kõrvalt: kui su huviorbiidis on tõeliselt huvitav ja intelligentne kaaslane, vajub su suu iseenesest paokile. Ära püüagi end valitseda ja seda vältida – esiteks teeb see sind armsalt võluvaks, teiseks toidab kaaslase enesekindlust. Ja seda ju vaja ongi.

5. Poos: Kael on tema poole

Tähendus: «Võta midagi ette, kui ma sulle meeldin.»

Jaapanlastele pole kael asjata sama erogeenne kui see piirkond, mis jääb nabast allapoole. Kaelaga saab saata võimsaid sõnumeid: näiteks kergita pisut lõuga ja libista aeglaselt sõrmeotstega üle kaela, ise kaaslasele silma vaadates – hetkega on ta mõtted seksil ja üle keha käivad kuumad võbinad. Keerad aga kaela küljetsi potentsiaalse partneri poole, esitad talle väljakutse: «Tule ja mängi, kui julged.» Kui partner seepeale ninaotsaga õrnalt su kaela nuusutab, võid kindel olla, et ta on sinusse kiindunud.

6. Poos: Jalad on sinu poole

Tähendus: «Tahan sind vallutada.»

Mees, kes keerab jalad istudes naise poole ja hoiab nad võimalikult harkis, on nõuks võtnud naine iga hinna eest endale vallutada. Mehed on oma põhiolemuselt nagu isased loomad, kelle peamiseks motivatsiooniks on seks – enne sugutungi ei teki tal naise vastu enamasti sügavaid tundeid. On need kord aga tekkinud, annab mees endast kõik, et vältida armastatu õnnetuks jätmist, sest siis tunneks ta end ebaõnnestujana.

7. Poos: Haiguta

Tähendus: «Mul on sinuga igav.»

Kui kohtumine potentsiaalse partneriga läheneb katastroofile, haiguta kasvõi vägisi ja mitu korda järjest. Ja küsi iga natukese aja tagant: «Ah, mida sa ütlesidki?» Nii jõuab ka kõige enesekesksemale tüübile pärale, et täna õhtuks teil ühiseid plaane pole. Olles talle niiviisi kehakeelega märku andnud – kas siis loomulikult või teeseldult –, pole tarvis ka vabandada ja ettekäändeid välja mõelda, pilt peaks niigi selge olema. Ütle lihtsalt: «Ehk näeme veel» ja lahku viisakalt. Kui sinu asemel haigutab kaaslane ja sa soovid olukorda iga hinna eest päästa, tee midagi ootamatut: aja klaas ümber, telli kokteili, osale karaokel või suudle teda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles