Kaheaastasest Briti neiust sai maailma noorim professionaalne teisik

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria ja Harper koos Gordon Ramsay perega.
Victoria ja Harper koos Gordon Ramsay perega. Foto: AP / Scanpix

Pisike Briti tüdruk Freya Clutten on maailma noorim teisik: nimelt on plikatirts sarnane Victoria ja David Beckhami tütre Harperiga.

Freyal on sõlmitud leping professionaalseid kuulsuste teisikuid esindava firmaga ja ta hakkab käima avalikel esinemistel Harper Beckhamina, vahendab Daily Mail.

Tüdruku ema Lisa sõnul näeb pisike Freya isegi sarnasusi tema ja Harperi vahel, sest ajakirju vaadates viitab ta Harperi fotodele ja ütleb: «Harper, mina».

«Viimased paar kuud on väga põnevad olnud, sest inimesed on järjest rohkem hakanud ütlema, et Freya on Harperi nägu,» sõnas Lisa. «Oleme teinud Freyast mõned profifotod ja loodetavasti saab ta nüüd ka tööd.»

Lisa ütles, et ainus erinevus kahe neiu vahel on silmavärv: Harperi silmad on pruunid, aga Freya omad sinised.

Lisaks Londonis tegutsevale teisikute firmale, on Freyal sõlmitud leping ka modelliagentuuriga Suffolkis. Eelmisel aastal osales plikatirts kahel iludusvõistlusel ja võitis kaks auhinda.

Vaata pilte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles