Viis kohutavat esimest kohtingut, mis jõudsid uudistesse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi kohtamas käinud mehega, kes teatab, et on «uurimise all», «kirjutab noortele mõeldud raamatut seksist» ja et «naise töö on mähkmete vahetamine»? Ei tundu olevat just parim kaaslane või mis?

Kuid see pole midagi võrreldes mõne esimese kohtinguga, mis Ameerika Ühendriikides on lausa uudistesse jõudnud. Portaal TheFrisky toob viis näidet.

Efren Molina ja Jillian Martone

Õhtu lõpus naases paar Molina koju Floridas ja kui mees keeldus ütlemast, et on nüüd naise poiss-sõber, lõi naine teda ja ähvardas noaga. Mees oli lõpuks võimeline naise maha suruma ja kutsus politsei. 35-aastane naine, kellel oli eelnevalt juba kriminaalsüüditusi esitatud, sai süüdistuste vägivaldse rünnaku ja varguse eest.

Anthony Maldanado ja Kelley Galbraith

18-aastane Miami poiss Anthony kohtas Kelleyt ühel peol ja kutsus tüdruku lõunale. Esimese kohtumise ja kohtingu vahele jäänud aja jooksul uuris noormees koos sõbraga välja, kus tüdruk elas ja ka selle, et kedagi päevasel ajal kodus poleks. Lõunase kohtingu ajal tegi Maldanado sõber tüdruku kodu tühjaks. Justkui sellest poleks veel piisanud, varastas Anthony ära ka tüdruku telefoni ja jättis arve tema maksta.

Devin Norling ja Sydney Sanders

Florida teismelised otsustasid pärast õhtusööki minema jalutada arvet maksmata. Nende õhtusöögiarve oli 25 dollarit, kuid kumbki ei plaaninud seda tasuda. Kahjuks käivitas Norling kogemata tuletõrjealarmi ja selle tulemusel saadi noortele jälile. Mõlemad said süüdituse petmise eest.

Adam Minton ja Leah Gibbs

Esimese kohtingu tegevuste hulka ei tohiks kuuluda põgenemisauto juhtimine. Aga just seda sundis Minton 23-aastast Gibbsi tegema. Noored kohtusid Facebooki vahendusel ja mees kutsus naise enda juurde filmiõhtule. Selle asemel palus 21-aastane Minton, et naine sõidutaks ta sõbra juurde. Noored jõudsid poodide piirkonda, kus Minton noa ähvardusel üht poodi röövis ja seejärel lasi naisel end kuriteokohast minema sõidutada. Romantiline, kas pole?

Paul Childs

Kui mõtled pimekohtingule, siis tuleb meelde ilmselt ebamugav vaikus, oht, et te ei meeldi üksteisele ja jututeemade puudus. Kindlasti pole mootorrattal tagaajamine see, mis pähe kargaks. Üks naine aga sattus Paul Childsi mootorratta tagaistmele ning mees hakkas hullumeelselt kihutama, ignoreeris punaseid fooritulesid ja kallutas ratast küljelt-küljele. Neid jälitas politsei nii teedel kui ka õhus, kuni paarike kinni võeti ja naine tagaistmelt päästeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles