Kasuta võimalust ja tutvu Eesti nahadisaineritega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elga Jazz
Elga Jazz Foto: Loomeinkubaator

Eesti Disaini Maja näituste sarja «Mateeria» raames kogunevad täna õhtul kell 17.00 Tallinna Loomeinkubaatorisse (Veerenni 24, Baltika kvartal) nahadisainerid, kes vastavad huviliste küsimustele ning räägivad vabas vormis enda loomingust.

Näitustesarja «Mateeria» raames keskendutakse sel korral käegakatsutavale ja olulisele teemale, milleks on materjal. Materjali omadused, selle kvaliteet, tema kestvus on võtmetähtsusega meie keskkonna loomisel. Materjal annab tootele tema iseloomu. Sellest kuidas üks materjal võib erineva tegija käes oma välimust ja funktsiooni muuta saab näha näitusel, kus on kõrvutatud erineva tausta ja töökogemusega tegijad. Fookusesse on toodud disainer, tema lugu ja tema käekiri.

Seda, kuidas erinevad loojad omanäoliselt materjaliga dialoogi peavad, saate näha Tallinna Loomeinkubaatoris (Veerenni 24, Baltika kvartal). Kuni 22. jaanuarini saab tutvuda seitsme nahadisaineri loominguga: Stella Soomlais, Sille Sikmann, Kadi Paasik, Piret Loog, Pille Kivihall, Kadri Paloveer ja Elga Jazz.

23. jaanuarist on juba luubi all tekstiil ja tekstiilidisainerid: Monika Järg, Elna Kaasik, Kärt Ojavee, Krista Leesi, Emma Leppermann ja teised. Nende loominguga saab tutvuda 5. märtsini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles