Lugeja ilunipp: õunaäädikas muudab jalad pehmeks ja küüned ilusaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seoses lugejamänguga kirjutas Naine24 lugeja Tiina oma kodustest ilunippidest.

Blondid juuksed paneb särama külmpressitud päevalilleõli. Kanda juustesse 2-3 tundi enne juuste pesemist. Pesta korralikult šampooniga. Piisab mõnest korrast kuus.

Juuksepalsami asemel on väga hea kasutada õunaäädikalahust, mis muudab ka kareda vee pehmemaks. Pärast šampoonitamist valada juustele, oodata mõni hetk ja loputada. Lõhna ei peaks kartma, see kaob juuste kuivamisega. Blondidele juustele sobib loputamiseks ka kummelitee. Punastele, brünettidele sobib hibiskitee - muudab juuksed eriti siidiseks. On ka kõõmavastase toimega.

Näomaski teen alati savipulbrist, kas valgest või sinisest (kuivemale nahale sobib paremini valge savi), ja segan sinna juurde seda, mis pähe tuleb. Hapupiima, mett, akne korral purustan kaks aspiriinitabletti. Aspiriin koosneb salitsüülhappest, mis on aknekreemides sees. Parim on maski kasutada saunas peale leilitamist, umbes 15 minutit peal hoida.

Kui on probleem punetavate punnidega, määrida peale mee ja kaneeli segu, hoida peal ööläbi. Mesi on looduslik koorija ja ka antibakteriaalse toimega.

Ise saab «pooriplaastrit» teha želatiinist ja piimast: 1 supilusikas želatiini ja 1 supilusikas piima väikesesse anumasse ning mikrolaineahju, et želatiin sulaks. Pintseldada õhuke kiht segu ninale ja selle ümbrusesse. Oodata kuni kuivab, eemaldada tasakesi nagu plaastritki.

Jalavannivette panen õunaäädikat, mis muudab jalad ülipehmeks ja küüned ilusaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles