Rudolf ja Küllike jutustasid Kati Tootsile oma tormilise loo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rudolf ja Küllike - «Põimitud hinged».
Rudolf ja Küllike - «Põimitud hinged». Foto: TV3

Sarjas «Põimitud hinged» jutustasid oma tormiliselt alanud armastuse loo Rudolf ja Küllike, kel praegu käes teine noorus.

Tuntud peakokk Rudolf Visnapuu on pärit eesti-vene segaperest ja alustas oma karjääri laeval meremeestele toitu vaaritades. Kui ta tutvus kokakoolis oma tulevase naise Küllikesega, sündis sellest elukestev romaan - põnevam kui mistahes merereis. Hoogsalt alanud kooselu on tänaseks triivinud rahulikku ja vaiksesse vette ning rasketest aegadest on aidanud üle kannatlikkus ja lojaalsus. Praegu on Küllikesel ja Rudolfil käes teine noorus ning võimalus elust uuel tasandil rõõmu tunda.

«Põimitud hinged» on sari, kus jutustatakse nende Eestis elavate paaride lugusid, kus kaasad on erinevast rahvusest. Sarja valmimist toetavad Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fond, Kultuuriministeerium, Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed.

«Põimitud hinged» on TV3s argiõhtuti kell 18.25.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles