Horoskoop: mida toob aasta 2013 Amburile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Amburi tähtkujus sündinutele!

AMBUR (22.XI – 21.XII)

Uus aasta pakub nii kasulikku kui kahjulikku. Mingis mõistes on 2013. aasta uuelt lehelt alustamine. Mingid piirangud kaovad ning sa saad vabalt tegutseda ja edu nautida. See toob samas kaasa stabiilsuse. Samas aga tuleb ka ette raskusi, kuid need teevad vaid tugevamaks.

Karjääris pead pingutama ja leidlikum olema. Ära tööta üle ega ka liiga vähe. Luba õigel ajal puhkepause. Kolleegid võivad ulatada õigel ajal abikäe.

Armuelus võib ette tulla takistusi, mis hiljem osutuvad väga kasulikuks. Need ei lase sul õigelt rajalt kõrvale kalduda.

Eraelus muutub kõik selgemaks ning suhted loksuvad paika. Oskad olla õigel ajal romantiline ning suudad enda ja oma partneri reputatsiooni edukalt kaitsta.

2013. aastat võib pidada nii-öelda suure raha aastaks. Sa ei karda sukelduda uutesse ettevõtmistesse. Sa ei tee seda vaid raha, vaid ka uute kogemuste saamise eesmärgil.

Uuel aastal on tervis nii ja naa. Kui võimaldad endale piisavalt und ja liikumist, ei peaks suuremaid tervisemuresid ette tulema. Jätkad tervislike eluviisidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles