Kadunud armastuse igatsusvalu – kuidas sellest üle saada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastus võib olla väga valus, kui armastatu ei kuulu sinu ellu. Tema idealiseerimine ja temast unistamine vaid pikendab piinu ning ei lase eluga edasi minna.

Iga inimene tuleb sinu ellu põhjusega ja seda kas vaid mingiks ajaks või kogu eluks, kirjutab Fox News. Kui hinge jäänud inimene on otsustanud su elust lahkuda, siis pead tast lahti laskma, isegi kui armastad teda edasi. Saad kadunud armastuse hingevalust üle, kui keskendud iseendale.

Võta aega eneseanalüüsiks. Mõtle, mida oled oma armuelus hästi teinud, mida saab parandada ja mis kogemused on sind mõjutanud. See aitab sul paremini mõista seda, kuhu oled omadega jõudnud ja kuhu soovid edasi minna.

Kahtle oma negatiivsetes mõtetes. Halvad mõtted kipuvad iseenesest edasi arenema ja nõnda võid hakata uskuma asju, mis pole tõsi.

Tee teadlikke valikuid. Kui mõtled talle ja tahad taga ühendust võtta, siis jää endale kindlaks ja ära tee seda. Kustuta ta number oma telefonist.

Ela olevikus. Proovi nii palju kui võimalik keskenduda hetkele. Kui märkad, et mõtled talle, oled minevikus. Ole hetkes, sest olevikus on elu hea.

Tegele oma kirgedega. Tee oma elu nauditavamaks ja tegele sellega, mille vastu tunned suurt kirge ja elevust. See aitab paljugi kaasa, et olla õnnelikum ja eluga rohkem rahul.

Lohuta end. Et enda olemust paremini mõista, veeda aega looduses, mediteeri, proovi massaaži, naudi vaikust ja tee seda, mis sind rahustab.

Lase end aidata. Ole sõprade ja perega, kes hoolivad sinust ja aitavad sul raskest ajast üle saada.

Hoolitse enda eest. Näita teistele ette, kuidas sinuga käituma peab. Mida paremini iseend kohtled, seda paremini kohtleb sind ka su tulevane partner. Ole lahke, armastav ja austa iseennast.

Anna endale aega, et saaksid hingevalust üle enne uue suhte loomist. Kui oled paranenud, leiad endale kellegi, kes sobib sulle paremini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles