Marika Korolev: hästi toimivas peres peavad olema jurist, raamatupidaja ja kokk

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Korolev
Marika Korolev Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Näitlejanna Marika Korolevi tütar Annabel läks sügisel Brightonisse näitlemist õppima. Ema tunnistas aga Kroonikale, et soovitas tütrel draama- ja filmiõpingutele lisaks võtta ka üks tõsiseltvõetav aine.

Esilagu ei võtnud Marika tütre juttu Inglismaa koolist väga tõsiselt. «Suur oli üllatus, kui ühel hetkel tuli Inglismaalt vastus, et Annabel on kõik testid, katsed ja kirjatööd edukalt läbinud,» ütles Marika Korolev. «Lubasime ta sinna kooli tingimusel, et lisaks «tilu-lilule» tuleb tal valida ka üks tõsiseltvõetav aine, näiteks juura.»

Näiteks tunneb naine ise tihti puudust sellest, et ei tunne piisavalt hästi seadusi, mille järgi elu meie ühiskonnas keerleb. «Enam ei piisa hea tahte järgi sõlmitud kokkulepetest, vaid tuleb lähtuda paragrahvidest. Olen ikka öelnud, et ühes hästi toimivas peres peavad olema jurist, raamatupidaja ja kokk!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles