Kuidas mehele kinki valida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mitte, et meestele oleks raske kingitusi teha, kuid mõnikord võiks kink olla rohkem läbi mõeldud, kui kiire kinkekaardi ostmine.

Jõulud on peaaegu ukse taga ja aeg on teistele kinke teha. Mida oma mehele sel aastal kinkida plaanid? Portaal Yahoo! Shine vahendab mõned nõuanded, mida naised võiks meestele kinki valides meeles pidada.

Rõhu kvaliteedile. Paljud mehed ei raatsi enese peale raha kulutada. Kohtle meest kuningana ja osta talle midagi luksuslikku – näiteks kallis vöö või korralik käekell.

Vali kogemus. Kas su mees armastab veini? Miks mitte minna koos veine degusteerima. Kas ta on spordifanaatik? Osta talle jõusaali kvartalikaart või piletid mõnele spordiüritusele. Ja siin on kõige olulisem osa: mine temaga kaasa. Ta hindab seda, et tahad tema hobidest osa saada.

Näe vaeva. Mehed saavad aru, kui kingitus on pärit kiirelt osturetkelt kaubamajja. Pigem külasta mõnd väikepoodi või lausa kirbuturgu, et leida midagi ainulaadset. Otsi vanakooli sporditarbeid või vintage kellasid – midagi sellist, mida mujalt ei leia.

Plaani väljasõitu. Vii mees reisile, mida oled juba pikemat aega planeerinud. See ei pea olema 10-päevane reis Kanaaridele, üks või kaks ööd kusagil maakohas on täiesti piisavad. Näita talle, et oled reisi planeerimisega vaeva näinud – otsi välja parimad kohalikud söögikohad, tee plaane, kuidas paar laiska pärastlõunat mööda saata ja lase temal neist oma lemmik valida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles