Ilu-lounge: särava peomeigi saladused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dior

Märkamatult on jälle aastaring täis saanud ja pidude trall läheb täies hoos käima. Siin on mõned soovitused, kuidas teha endale kiirelt ja efektselt peomeik, mis oleks pidulik ja püsiks tunde.

1. Et meik püsiks ja jumestuskreem hajuks paremini, kasuta meigialuskreemi. Matistavat aluskreemi Sothys Pore Refiner System võivad  kasutada need, kellel on suurepooriline või kombineeritud näonahk.

Kes tahab põsesarnadele helkivat kuma anda, kasutagu Rouge Bunny Rouge Sea Of Tranquility toodet 008 highlighting liquid. See sobib eelkõige kuivale ja väsinud nahale.

2. Jumestuskreem tuleks valida vastavalt oma nahatüübile, aga kuna talvel kipub paljudel nahk pigem kuivapoolne olema, siis soovitan proovida Guerlaini Parure De Lumiere merelise allikaveega rikastatud jumestuskreemi, mis niisutab ja sisaldab valgustpeegeldavaid pigmente.

3. Puudrivalik sõltub samuti nahatüübist, sest kellel on väga kuiv nahk, sel pole seda ehk vajagi, aga kombineeritud ja rasuse naha puhul sobib ideaalselt Couleur Carameli Silk Powder. Sellega viimistled nahka enne põsepuna ja päikesepuudri peale kandmist, samuti püsib meik siis kauem.

4. Päikesepuuder on hea vahend neile, kes soovivad oma nägu modelleerida ehk kitsamaks teha.Toon võiks talvisel ajal olla pigem mahedalt pruunikas. Ma ei soovita väga kollaka alatooniga päikesepuudreid, kuna need sobivad rohkem päevitunud nahale.

5. Näole värske jume andmiseks sobib roosakas või virsikutoon. Kergelt külma alatooniga Rouge Bunny Rouge põsepuna Florita 035 elavdab talvist kahvatut jumet.

6. Lauvärvideks sobivad Diori Night Gold sillerdavad kuldsed toonid, millega saavutad hetkega diiva välimuse. Jõulu- ja uusaastapeod on kindlasti koht, kuhu sobivad litrid ja sillerdus!

7. Max Faxtori Eye Brightening ripsmetušiga annad oma silmavärvile sügavama tooni ja sära, mis kindlasti lisab pidulikule silmameigile veetlust juurde.

8 . Kerge ja heleda silmameigi puhul vali huulepulga tooniks kas erksamad punased või violetsed toonid. Tugeva suitsusilma meigi juurde on ideaalseks kontrastiks Lumene Wild Rose Volume Lip Gloss25.

9. Viimaks saad ohtra glamuuridoosi Karaja lõhnastatud kullasärast, mida võid piserdada näole, dekolteele ja juustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles