Evelyn Sepp: hea väljanägemine kohustab ennast tõestama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Jelena Rudi

Kroonika palun Evelyn Sepal iseloomustada Kaja Kallast ja selgitada, kas ilusal naisel on poliitikas lihtsam või raskem läbi lüüa.

Evelynil endalgi on olnud raske end tõestada, mistõttu ta nimetas seda teemat pikaks ja keeruliseks. «See oleneb ikka olukorrast ja soovidest. Mul on aeg-ajalt tunne, et hea väljanägemine lihtsalt kohustab ennast tõestama, ilmselt ka olukordades, kus seda tegelikult vaja ei olegi,» nentis ta. «Aga päeva lõpuks jõuab nii ka kaugemale, kui jõuavad need, kes oma eesmärkide saavutamisel on vähem vaeva näinud. Las ma vähemalt usun, et see on nii.»

Nõnda on Evelyni meelest edukatel naistel kanda veel üks keeruline missioon – olla avalikus elus teistele eeskujuks. «Sellesse rolli võiksid erinevatel elualadel Eestis edu saavutanud naised suhtuda märksa julgemalt ja ausamalt, sest keegi pole ideaalne ega veatu ning paraku on igal mündil ka teine pool.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles