Piret Järvis: ilu käib kõhu kaudu

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis
Piret Järvis Foto: Maiken Staak

Kristina Herodes kirjutab raamatus «Jumestusjutud», kuidas Piret Järvis oma välimuse eest hoolitseb.

Värske välimusega Piret Järvis jääb viimasel ajal üha sagedamini kaamera ette oma loomulikus ilus. Ta on küll alati täiuslikult hoolitsetud, ülimalt korralik ja kõiges põhjalik, kuid ilurituaalides pigem mõistlik.

«Väga palju ma ei protseduurita – koorijate, maskide ja muu taolisega ei mölla. Minu kõige tähtsam ilurituaal käib hoopis kõhu kaudu: smuuti värsketest marjadest ja puuviljadest on tõeline vitamiinipomm hommikuks, mis teeb meele heaks ja annab kehale kõike, mis vaja. Näiteks banaan, maasikas, vaarikas, mustikas, mahl – võimalikult värske ja naturaalne, ilma suhkru ja muude lisanditeta. Suvel värske kraam otse peenralt, talvel kasutan vanaema-vanaisa aiast pärit mahedaid külmutatud marju, mul on nende tarvis lausa eraldi suur sügavkülmik muretsetud!»

Mida tarka ja tervislikku Piret Järvis oma ilu heaks veel teeb, loe edasi raamatust «Jumestusjutud». Liitu ka raamatu leheküljega Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles