Kümme lauset, mida mehed vihkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Virised sageli oma kaalu üle? Võrdled abikaasat tema isaga? Võta teadmiseks, et mehed vihkavad seda.

Järgmisena on välja toodud kümme lauset, mida mehed absoluutselt vihkavad, vahendab Yahoo! Shine.

«Sa oled täpselt oma isa moodi»

Kõik ju armastavad oma vanemaid, aga keegi ei taha, et neid vanematega võrreldakse – eriti siis, kui tegemist pole komplimendiga.

«Ma olen nii paks!»

Mehed vihkavad seda, kui naised oma kaalu pärast vinguvad. Ta on ju sinuga, järelikult talle meeldib see, milline sa oled ega taha kuulda, kuidas sa end maha teed. Kuidas sina end tunneks, kui tema pidevalt oma õllekõhu pärast viriseks? Sa armastad teda ju niivõrd paljude asjade pärast, mitte pelgalt välimuse tõttu, mõtle sellele.

«Sa võtad veel ühe õlle?»

Mees avab õhtul juba teise õllepurgi, aga sulle see ei meeldi. Mida teha? Eksperdid soovitavad asjale läheneda positiivsest küljest: ütle mehele näiteks, et lugesid hiljuti üht artiklit õlle joomise kohta ning tahad, et ta muudaks oma eluviise tervislikumaks, sest sa armastad teda.

«Millal sa laste saamiseks valmis oled?»

Esimest korda vanemaks saamine on oluline samm ning seda ei tohiks liiga kergekäeliselt võtta. Kui tunned, et sinu bioloogiline kell tiksub ja mees hakkab maha jääma, siis rääkige sellest tõsiselt, ära viska vaid sapiseid kommentaare sel teemal.

«Me peame rääkima»

Mehed ei taha kunagi neid kolme sõna koos kuulda. Kui sul on vaja mehega millestki rääkida, ära ründa teda ega tekita temas tunnet, et ta on milleski süüdi. Lähene asjale leebemalt, võta see teemaks näiteks mõne teie ühise tegevuse käigus.

«Mitte täna, kallis»

Mehed ei salli äraütlemist, eriti voodis. Parim viis mehele «ei» öelda, on kinnitades, et armastad teda ning ta erutab sind, kuid sul on olnud halb päev ja see poleks tema suhtes aus. Ta peab aru saama, et äraütlemine pole tema eemale tõrjumine.

«Kõik on korras!»

See lause – eriti selle korrutamine – ei veena kedagi, et kõik tegelikult korras on.

«Kui palju see maksab?»

Ekspertide sõnul on rahamured üheks peamiseks lahutuste põhjuseks. Kui mees soovib midagi osta, siis ära nääguta hinna üle – mõnikord ostad ka ise ju midagi vaid emotsioone järgides.

«Sa ei tee enam üldse seda»

Naised on uuringute järgi emotsionaalsemad, kuid mehed on tundlikumad, mis tähendab, et kui mehele öeldakse, et ta on teinud vea või milleski saamatu olnud, sulgub ta endasse. Võib-olla ütlesid, et ta ei too sulle enam lilli või ei kallista sind enam koju jõudes, kuid tema tõlgendab seda nii, et sulle tundub justkui ta ei hindaks sind enam.

«Mu sõbrannad ütlesid...»

Jäta meelde: su sõbrannad pole suhteeksperdid, seega ära too neid oma suhtesse. Muidugi on hea, kui sul on õlg, mille najal nutta, kuid pole hea mõte oma sõbrannade arvamusi partnerile peale suruda. Kui teil on tõsiseid probleeme, pöörduge suhtenõustaja poole, ära võta sõbrannade soovitusi absoluutse kullana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles