Kuidas partneriga seksikalt rääkida ilma, et see labaselt kõlaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tead ju küll, et flirtiv kõneviis on väga kuum, aga kuidas alustada?

Paljudel naistel on raskusi flirtivalt oma partneriga rääkimisega – mis siis, kui valid valed sõnad ja tapad meeleolu? Või veelgi hullem – teed enesele totaalselt häbi? Meestel paistab libe jutt paremini välja tulevat, kuid naised peaksid ka sellest lõbust osa saama, sest seksikalt rääkimine on äärmiselt erutav, kirjutab Glamour.

Samm nr. 1: alusta õrnalt. Sosista: «Ma olen terve päeva sinu peale mõelnud» ja laku tema kõrvanibu. Tee talle komplimente, meestele meeldib kiitus. Räägi tema rinnast, tema pepust, tema kõhulihastest – kui sulle midagi meeldib, siis just nüüd on õige aeg seda öelda. Kuid ära veel otseselt midagi tee, keskendu sellele, mida sa ütled.

Samm nr. 2: ilmselt vastab mees midagi stiilis: «Ma olen ka sinu peale mõelnud.» Küsi temalt oma kõige meelama häälega, mida ta on mõelnud. Pane oma käed tema silmadele, et ta saaks ette kujutada, mis tema peast seoses sinuga päeva jooksul läbi on käinud.

Samm nr. 3: nüüd on aeg tõeliselt rääkima hakata. Kui sinus ei tekita ebamugavust see, kui ütled midagi stiilis: «Ma tahan sind enda sees tunda», siis ütle seda. Aga kui sul võtab veel aega, et end mugavalt sõnastada, mõtle teie viimase kuuma öö peale ja räägi talle, mis sulle selle öö juures meeldis.

Samm nr. 4: pea meeles, et su eesmärgiks pole ainult jutt, vaid ka tegevus – sa tahad mõlemat! Küsi temalt, kust ta soovib, et sa teda puudutaksid või kust tema sind puudutada tahab. Oluline on liikuda väikeste ja seksikate sammudega, ära kiirusta.

Samm nr. 5: jätka seda vestlust ka siis, kui riided on seljast lennanud. Seks on parim aeg oma ebakindluste unustamiseks, sest sel hetkel keskendud rohkem partneri rahuldamise peale ning unustad oma närvilisuse. See on ühtlasi parim aeg oma fantaasiate tunnistamiseks: rollimängud, kolmikud, käerauad ja sidumine. Ja kui mees teeb midagi, mis sulle meeldib, ütle seda sel konkreetsel hetkel ja väljenda oma rahuldust. Meestele meeldib selline asi kõige rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles