Kümme suurimat erutajat, mis pole seotud välimusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ärge saage valesti aru – naised armastavad meeste treenitud jalgu ja trimmis kõhulihaseid, aga kui asi muutub tõsisemaks, on välimusel väga vähe pistmist sellega, mis mehe seksikaks muudab.

Portaal Glamour reastas kümme olulist tegurit, mis kaaslase aktsiaid naiste silmis oluliselt tõstavad.

1. Tõsta mind üles

Mees, kes tõstab naise õhku ja keerutab teda, hoiab teda tugevalt oma süles, kui naine on oma käte-jalgadega mehe ümber klammerdunud, võidab alati naise südame. See on üks seksikamaid ja lohutavamaid kogemusi. Võib-olla tuletab see naisele meelde, kui tugev mees on ning kaitseb teda igas olukorras; võib-olla on tegemist sensuaalse, spontaanse kogemusega, mis näitab, kui hästi nad kokku sobivad, kuidas nende kehad on sel hetkel ühendatud. Võib-olla on asi lihtsalt selles, et mees on naisest suurem. Mis iganes selle põhjuseks ka pole, see on seksikas.

2. Ava uksi ja paku istet

Kes ütles, et rüütellikkus on surnud? Ei ole. Äärmiselt meeldiv on, kui ühistranspordis mõni meesterahvas, eriti veel noorema generatsiooni esindaja, istet pakub või naisel enne väljuda lubab. Mõni naine vihkab seda, kui mehed talle uksi avavad – see jätab mulje, et mehe arvates ei saaks naine ise enda eest hoolitsemisega hakkama. Aga, kallid mehed, kõik naised pole sugugi sellise mõtteviisiga: vastupidi, naised hindavad seda, kui neile uksi avate või raskeid kotte trepist üles aidata tassida.

3. Kesköine seks

Kui tead, kuidas seda õigesti teha – aeglaselt, pehmelt, õrnalt –, siis on see üks seksikamaid asju maailmas. Naised naudivad seda, kui neid puudutatakse pooleldi teadvusetus olekus. Pole midagi mõnusamat kui unised puudutused ja mees, kes teab täpselt, kuidas naisele kesköist mõnu tekitada.

4. Tegele igapäevaste asjadega

Tihtipeale on nii, et naised on küll mitmel alal andekad, ent igapäevased pisiasjad võivad nende jaoks keerulised olla. On väga seksikas näha meest, kes on suuteline kruvikeerajat või haamrit oskuslikult kasutama. Naistele meeldib see, et mehed neist erinevad, et mehed teevad ilma suurema vaevata ära asjad, mida naise mõistus ei pruugi võtta.

5. Jää rahulikuks, kui naine närvi läheb

Kui naine satub hullumeelsuse rongile, siis tal pole tarvis kedagi, kes selle peataks. See pole niikuinii võimalik. Naisel on tarvis kedagi, kes talle toeks oleks. Kes teda paitaks ja kallistaks ning tuge pakuks. Ja mees ei tohiks ära ehmatada, kui naine mõnikord endast välja läheb. Vastupidi, mees peaks neil hetkedel suutma rahulikuks jääda.

6. Mängi lastega

Ausalt – see on seksikas, kui mees oskab lastega tegeleda. See ei hõlma teesklemist, et naise tähelepanu võita, vaid tõesti lastega mängimist ja selle nautimist. Naise jaoks on lohutav teada, et mees armastab lapsi.

7. Aktsepteeri emotsioone

Naised on tujukad ja kahjuks või õnneks peavad mehed sellega leppima. Pole mõtet vaielda naisega, kes on halvas tujus, pigem ürita teda lõbustada või jäta rahule. Sageli hirmutab mehi see, kui naine on kurb, vihane või kardab midagi ning mehed tahavad seda olukorda automaatselt parandada, sest nad ei talu mõtet, et naine on õnnetu. Tegelikkuses tuleks sellist olukorda võtta loomulikuna ja mitte endast välja minna.

8. Hooli oma sõpradest

Naisi erutab see, kui mees näitab oma emotsionaalsemat poolt – kui mehe parim sõber näiteks mõne lähedase kaotab ja mees oskab sellises olukorras sõbrale tuge pakkuda. Naiste jaoks on sõbrannad olulisel kohal ja neile meeldib see, kui ka mehed oma sõpru väärtustavad.

9. Näita oma tõelist palet

Kui oled mees ja armastad naist, siis suudad temaga ka haavatav olla. Naisele meeldib vaadata, kuidas sa mänguasjapoes oma õelapsele kinki valid. Naisele meeldib, kui sa tunnistad talle midagi oma lapsepõlvest, mida keegi teine ei tea. Naisele meeldib ka see, kui pead aeg-ajalt enese eest välja astuma ning oma karmimat poolt näitama. Naisele meeldib, kui sa oled mees.

10. Kuula

Kõige seksikam asi, mida mees saab teha? Naist kuulata. Kuulata ja meelde jätta, mida naine talle räägib. Mõni mees ei armasta üldse kuulata ja sellised mehed naistele reeglina muljet ei avalda. Oluline on kuulata ja aeg-ajalt kontroll enda kätesse haarata. Siis saab naine sind usaldada ja oskab täielikult sinu juuresolekul lõõgastuda, sest tunneb end sinuga turvaliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles