Suhtenõu kõige seksikamalt mehelt Channing Tatumilt ja tema abikaasalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Channing ja Jenna Tatum
Channing ja Jenna Tatum Foto: AP / Scanpix

Jenna Dewan-Tatum on üks õnnelik naine – ta on abielus ajakirja People poolt kõige seksikamaks meheks valitud Channing Tatumiga ning nende abielu paistab olevat niivõrd romantiline ja imeline, et kõik kadestavad sellist suhet.

On juba teada, et Channing suudab olla armas, naljakas ja muidugi äärmiselt seksikas oma filmirollides, kuid tundub, et ka päriselus on mees samasugune, kirjutab Glamour. Milliseid nõuandeid on Channing ja Jenna jaganud suhete kohta? Siin on mõned näited.

Pole tähtis, kui nägus sa oled, sa pead olema tõeline. Härra Seksikas teatas naisele oma seksika mehe tiitlist äärmiselt ebaseksikal moel: nad olid põlvili vanni kõrval ning pesid oma koeri skungi haisust puhtaks. On hea teada, et hoolimata nende mõlema silmipimestavast välimusest, peavad nemadki igapäevaseid asju tegema ning armastavad üksteist nii heas kui halvas.

Vaadake koos romantilisi filme, et inspiratsiooni ammutada. Perekond Tatumi lemmikfilmiks on üliromantiline «The Notebook». Lisaks meeldib Jennale vaadata filmi «Titanic».

Kõige aluseks on spontaansus. Kuidas soovitab Jenna tavalisi kohtinguõhtuid huvitavamaks muuta? «Lõbutsege. Ma arvan, et inimesed peaksid igas tegevuses suutma hoida mängulist elementi sees ja ka spontaansust. See hoiab suhte ja igapäevase elu lõbusa ja värskena,» ütles Jenna.

Vahemaa muudab armastuse tugevamaks... aga ära ole eemal liiga kaua. Channingul ja Jennal on mõlemal äärmiselt tihe päevakava, mille tõttu nad peavad aeg-ajalt erinevates kohtades viibima. Channingu sõnul on tal valus olla oma naisest eemal, sest ta igatseb teda alati tohutult. Mida sellest järeldada? Üksteisest mõnda aega eemal olemine mõjub hästi, kuid hoidke sel ajal kindlasti kontakti.

Armastus ei pea olema keeruline. Kui Jennalt küsiti, mis teda abielu juures üllatas, ütles naine, et see tunne polnud iseenesest midagi uut. «See oli loomulik asjade käik. Miski nagu ei muutunud eriti ning tunne on endiselt hea ja romantiline. Ma arvan, et ootasin mingit suurt muutust, aga tegelikult muutute vaid tugevamaks ja loote omavahel tugevama sideme,» sõnas naine. Channingu sõnul polnud raske aru saada, et just Jenna on see õige: «Sa saad sellest aru. Sa vaatad teda ja sa ei kujuta oma elu ilma temata ette.»

Ole oma partneri üle uhke. Kuigi võib olla keeruline teada, et miljonid naised vaimustuvad su abikaasast, kui ta mängib filmides nagu «Magic Mike», ütles Jenna, et tal oli hea meel, et niivõrd paljud said Channingut selles osas näha, sest mees tegi väga hea rolli. Naine lisas, et on abikaasa üle väga uhke.

Väljenda oma tundeid kirjades. Channingule meeldib oma naisele pisikesi armastuskirju aeg-ajalt jätta.

Pisiasjad on head, aga mõnikord tuleb mõelda suurelt. Näiteks kui Channing sai 32. aastaseks, organiseeris Jenna talle flash-mob üllatuse, kus inimesed tantsisid filmist «Dirty Dancing» tuttava hiti «(I’ve Had) The Time of My Life» järgi. Kas mees tundis piinlikkust? Sugugi mitte. «Parim. Sünnipäevakink. ÜLDSE!» kommenteeris Channing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles