Viis sõpra, kes igal vallalisel peaks olema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas kujutad ette elu ilma sõpradeta? Ilmselt mitte. Sõprussuhted on elu oluline osa ning igal inimesel on vaja paari lähedast inimest, kes neid kuulaks ja nõu annaks.

Portaal Glamour.com reastab viis erinevat sõpra, kes iga vallalise elus peaks olema, et elu tasakaalus hoida.

1. Psühholoog

See on keegi, kes on objektiivne kuulaja ega mõista sind kunagi hukka. Ja isegi kui mõistab, siis ta ei ütle sulle seda otse. Ta oskab küsida küsimusi, mis panevad sind ennast analüüsima. Ta ei keela sind, kui soovid mõnele kutile helistada, vaid pigem ütleb, et kui sa tunned, et pead seda tegema, siis nii teegi. Mõnikord on vaja täitsa põhjas ära käia, enne kui asjad ülesmäge taas liikuma hakkavad. Tema teab seda ja ühel päeval tead ka sina.

2. Julge kaaslane, kes alati su plaanidega kaasa läheb

Tema oleks nõus minema maailma lõppu, et toetada sinu kõige ebatervislikumaid ettevõtmisi, sest talle meeldib riskida. Ta julgustab sind tegema asju, mille peale sa pole julgenud tullagi. Ta on võrdne kuue pitsi kange alkoholiga, sest annab sulle sama palju julgust, mida sul kaine peaga poleks. Ta kinnitab, et kõik su hullumeelsed ettevõtmised õigustavad end. Ta on su parim sõber ja kindlustab igas olukorras su seljatagust, isegi kui sinu arvamus on 100 protsenti vale.

3. Kriitik

Pane tähele: sul peaks olema vähemalt üks kritiseeriv sõber. Ta ütleb sulle, et kutt, kellega sa kohtamas oled käinud, ei võta suhet sinuga tõsiselt ning see toob välja kõik su suurimad ebakindlused. Ta oskab sinus negatiivseid tundeid tekitada ka kõige pisemate asjade pärast. Talle ei avaldaks muljet ka see, kui kutt tuleks sinu ukse taha terve lillesülemiga – su sõbranna arvaks ikka, et tegemist on tropiga. Hoolimata sellest, et ta on niivõrd negatiivne, on sul teda vaja. Miks? Sest aeg-ajalt võib tal õigus olla.

4.  Vastassugupoole esindaja

Esiteks ei tohiks see olla keegi, kellel on sinu vastu tunded. Sellisel juhul teeks ta kõik endast oleneva, et su suhteid meestega lõhkuda. Lisaks peaks ta olema võimeline ise tervislikke suhteid looma ning sulle suhtenõu andma. Ta ei tohiks olla naistemees, vaid keegi, kes on vähemalt korra olnud tõsises suhtes.

5. Mõistuse hääl

Ta ei vali kunagi poolt. Ta on võimeline mõlema poole seisukohast asju nägema ning mõistab mõlemaid. Ta võib sind oma diplomaatlikkusega üllatada ning sul on teda vaja, et end tasakaalus hoida. Kui kriitik tekitab sinus halba tunnet, julge kaaslane on nõus sinuga koos kaljult alla hüppama, vastassugupoole esindaja kujutab endast tervet meessugu ja psühholoog kinnitab, et kõik emotsioonid on normaalsed, siis mõistuse hääl on see inimene, kes kõik eelmised neli sõpra omavahel kokku seob. Sul on teda vaja. Ta ütleb sulle otse, kui käitud nagu hullumeelne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles