Loomeinkubaator kutsub Bazaarile müüma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ellu kutsutud projekt aitab kuues Eesti linnas järje peale loomingulisi inimesi, kes tahaksid väikeettevõtjaks saada.Pildil ( vasakult ) projektijuht Kadri Jäätma, ettevõtluse õppejõud Anu Reiljan, loomeinkubaatori juhataja Kristina Libe ning Viljandi rühma lõpetajad Margit Varik, Vilja Volmer, Tiina Seppenen ja Ülle Frey.
Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ellu kutsutud projekt aitab kuues Eesti linnas järje peale loomingulisi inimesi, kes tahaksid väikeettevõtjaks saada.Pildil ( vasakult ) projektijuht Kadri Jäätma, ettevõtluse õppejõud Anu Reiljan, loomeinkubaatori juhataja Kristina Libe ning Viljandi rühma lõpetajad Margit Varik, Vilja Volmer, Tiina Seppenen ja Ülle Frey. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Bazaar on 6. detsembril Loomeinkubaatori korraldatav üritus, kus on võimalik Eesti moedisaineritelt ja teistelt loomeinimestelt soetada toredaid tooteid ning jõulukingitusi.

Loomeinkubaator on ikka ja jälle korraldanud stuudiomüüke ehk avatud ateljeede päevi. Nüüdsest on antud stuudiomüükidele natuke laiem mõõde ning kaasatud disainereid-tootjaid ka väljastpoolt Loomeinkubaatorit.

Lisaks ostule ja müügile on avatud Loomeinkubaatori erinevad moestuudiod, tegutseb toidublogijate pop-up kohvik, toimivad mõnusad chill-alad, degusteeritakse erinevaid tooteid ning workshop´ide käigus tutvustatakse Tahiti musti pärleid.

6. detsembri keskpäeval Baltika kvartalis avatakse ka Loomeinkubaatori pop-up moepood ZERO, mis tegutseb detsembrist juunikuuni. See on pood, mis peab murdma müüdi disainertoodete ülikallidusest. ZERO tegutsemise eesmärk on pakkuda rõivaid, aksessuaare, jalanõusid stuudiohindadega. Lisaks on see sotsialiseerumise, kooskäimise ning suhtlemispaik.

Veel on aega disaineritel registreeruda Bazaarile enda loomingut müüma. Registreeruda saab e-aadressil riina@inkubaator.ee kuni 23.novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles