Küünte lõikamine ja hambaniidi kasutamine ehk mida avalikus kohas teha ei sobi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sind häirib, kui bussis keegi sinu kõrval oma käsi kreemitama hakkab või kui kaaslane restoranis oma mandleid eksponeerib, ise samal ajal üritades hambaorgiga hammaste vahelt lihatükki eemaldada?

Huff Post koostas nimekirja tegevustest, mida ei ole sobilik teiste juuresolekul teha.

Varbaküünte lõikamine – paljaste varvaste näitamine ja lendavad varbaküüne tükid ei ole kunagi kõige meeldivam vaatepilt.

Küünte viilimine – sulle ju ei meeldi, kui su kenad riided on kaetud viilimisest tekkiva valge puruga, seega miks sa arvad, et see teistele meeldib?

Hambaniidi kasutamine – on parem, kui suuhügieeniga tegelemine jääb vannitoa seinte vahele, kus tunnistajaks vaid sina ja peegel.

Kõrvade puhastamine – ära kasuta vatitikku avalikus kohas, et oma kõrvu puhastada.

Vinnide pigistamine – see pole mitte ainult vastik vaatepilt, vaid see teeb ka su näonahale rohkem kahju kui kasu.

Nuuskamine ning seejärel salvrätiku vaatamine – nuuska, pigista salvrätt kokku ja viska ära. Kõik.

Ripsmete koolutamine – miks peaks keegi potentsiaalselt ohtlikku vahendit kasutama oma silmade lähedal, ise samal ajal ühistranspordis või autos olles?

Silmatilkade panemine – eelmise õhtu peo tunnusmärkide kõrvaldamine on alati positiivne, kuid tee seda enne kodust lahkumist.

Kreemitamine – kuivad käed võivad eriti talvel ebameeldivust tekitada. Kuid kreemitamine peaks jääma siiski koduseks tegevuseks, pealegi võib kreemilõhn avalikus kohas teisi segada.

Ninakarvade eemaldamine – keegi teine peale sinu ei pea nägema, mis su ninas toimub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles