Kuidas mõelda nagu mees?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas mehed ajavad sind segadusse? Siin on mõned nõuanded, kuidas meestest paremini aru saada.

Oled lugenud mitmeid raamatuid suhetest, kuid neist pole abi olnud. Miks? Sest nende autoriteks on valdavalt naised. Kui soovid tõelist suhtenõu kuulda, räägi mehega. Ja võta õppust. Portaal YourTango toob välja viis põhjust, miks naised peaksid suhetes hakkama mõtlema nagu mehed.

1. Mehed ja naised pole ühesuguse mõttemaailmaga. Kui mehe küünarnukk sügeleb, siis ta sügab seda. Kui tal on vaja nina nuusata, siis seda ta ka teeb. Mehed ei mõtle iga pisiasja peale. Mehed ei mõtle asju keerulisemaks, kui need tegelikult on.

2. Mehed ei otsi iga pisiasja põhjust. Kui naise küünarnukk sügeleb, hakkab ta mõtlema: «Miks mu küünarnukk sügeleb? Kas ma tegin midagi, et see sügelema hakkaks? Kas ma sõin midagi?» Naistel on iga asja puhul vaja leida vastus küsimusele «miks?»: «Miks ma sellele mehele meeldin? Mida see tähendab?» See ei tähenda midagi, õpi mõtlema nagu mees.

3. Meestega kohtumiseks pead õppima nendega ühist keelt rääkima. Kui sulle mõni mees meedib, naerata talle ja vaata silma. Räägi meeste keelt! See tähendab, et sa pead end selgelt väljendama. Meeste jaoks tuleb asjad lihtsaks teha. Kui sa väljendad end ilmselgelt, jalutab mees sul sabas nagu kutsikas. Mehed ei taha nuputada, mida su kahe sekundi pikkune pilk tähendada võis. Nad tahavad, et sa naerataks neile ja räägiks nendega.

4. Mehed ei mõtle seda, mida sa arvad, et nad mõtlevad. Ära kujuta ette, et mehed mõtlevad samamoodi nagu naised. Naised tihti eeldavad, et mehed mõtlevad üht või teist, kuid tegelikult naised eksivad. Kui naine vaatab meest, siis mees ei mõtle, et selle naise saaks kergesti kätte. Mees mõtleb, et see naine vaatab teda. Ja ongi kõik.

5. Meestega kohtumiseks pead oma olekut muutma. Kõigile naistele: kui soovite meestega tutvuda, peate üles ärkama. Peate mõtlema nagu mehed ja ühtlasi muutma seda, kuidas meestega suhtlete. Naeratage ja olge avameelsed. Kui peidate end, ei tule mehed teie juurde. Kui oled väsinud laupäeva õhtuti üksi kodus olemisest, siis pead mõistma, et mitte miski ei muutu enne, kui oled valmis ise midagi muutma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles