Naised satuvad järjest rohkem haiglasse intiimpiirkonna ebaõnnestunud hoolduse tõttu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Viimaste aastate statistika on näidanud, et üha enam naisi satub haiglasse intiimpiirkonna hooldusest tekkivate sisselõigete või põletike tõttu.

Doktor Benjamin Breyer ütles, et kuigi mehed satuvad suguelundite vigastustega sagedamini haiglasse kui naised, on naiste seas tõusmas raseerimise või muu intiimpiirkonna hoolduse tõttu tekkinud sisselõigete või põletike juhtumite hulk, kirjutab Daily Mail.

Viimase paari aasta jooksul on sellised juhtumid oluliselt sagenenud – vahemikus 2002-2010 on see arv lausa viiekordistunud.

Suurbritannias on üha populaarsemaks muutunud Brasiilia vahatamine ja vajazzle (kristalne «tätoveering», mis pannakse intiimpiirkonda), kuid Breyeri sõnul tuleks naistele õpetada, kuidas neid hooldusi kodus ise paremini teha, sest tihtipeale võivad valed hooldusvõtted viimaks tingida haiglasse mineku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles