Galerii: aasta naise väljakuulutamine Tallinna Raekojas

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BPW Estonia ehk EENA (Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon) sai täna 20. aastaseks. Juubelitseremoonial Tallinna Raekojas nimetati ka aasta naine 2012, aastate naine ning aasta noor naisettevõtja.

«Igal aastal tunnustame oma sünnipäeval ühte tubli ja ettevõtlikku, ühiskonda ja oma töösse panustanud naist tiitliga aasta naine,» tutvustas BPW Estonia president Pille Ruul. «Aga igal aastal, kui meil on juubel, anname me tiitli ka aastate naisele. Sellist tiitlitesadu nagu täna, ei ole EENA ajaloos veel olnud, sest juba teist aastat annavad ka noored välja tiitli noor naisettevõtja.»

Kõige paremaks sünnipäevakingiks naiste organisatsioonile pidas Ruul EENA 20. sünnipäevaks kirjutatud ajalooraamatut, milles on ettevõtlike naiste isikulood ja kogemused. Raamatu on autoriteks on Reet Made ja Hille Karm.

Aasta naiseks 2012 valiti Lääne-Tallinna keskhaigla naistekliiniku juhataja Maike Parve, aastate naiseks poliitik Siiri Oviir ning aasta nooreks naisettevõtjaks MTÜ Uuskasutuskeskuse tegevjuht Katriin Jüriska.

Vaata galeriid pidulikust tseremooniast Tallinna Raekojas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles