Neoon on jälle moes!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Montoni disainerite kinnitusel on talve- ja peokollektsioon suurlinlikult särav ning moeteadlike erilised lemmikud on kuumad neoontoonid. Vaata ülevaadet neoontoonides hitt-toodetest, mis päästavad ka kõige hallima päeva ja garanteerivad tähelepanu igal peol.

Montoni naistekollektsiooni hitt-tooted:

  • Suurlinna öötuledest laenatud neoonvärvid nagu sinine, neoonroosa ja väävelroheline on ideaalseks täienduseks sügavale mustale. Neoonvärvid sobivad eriti hästi kokku pitskangaste ja täppidega, mis lisavad stiilile täpselt paraja annuse naiselikkust. Julgematele soovitab Monton värviplokkide moodustamist!
  • Ühtaegu pidulik ja ülimalt trendikas on pikk plisseerseelik, mille musta läbikumava high-low servaga plisseeri all mängleb neoonkollane vooder. Voltidega seelik paistab silma oma uudse tegumoega – eest lühike ja tagant pikk seelik võtab kõndides või tantsides põnevaid vorme ning neoonvärvides vooder loob mulje kleidist, eriti kui seelikut kanda koos läbipaistva neoonkollase pluusiga. Uudne ja põnev efekt on garanteeritud!
  • Täpimustri ja moekate neoonroosade kantidega kaunistatud pluus on lihtsalt vastupandamatu! Samas värvitoonis seelik aitab pluusi esiosadetailidel veelgi paremini mõjule pääseda.
  • Iga naine väärib vähemalt ühte siidpluusi! Trendikad voldid varrukatel lisavad silmipimestavale neoonsinisele siidist pluusile veel omakorda mängulisust.
  • Iga moeteadliku naise unistuste tooteks on neoonkollane kookonikujulise siluetiga mantel, mis on valmistatud ülipehmest villasest kangast.
  • Neoonvärve sobib ideaalselt kombineerida õrna helehalliga, eriti tore võimalus selleks on kasutada lustaka lumivalge jänkupoisiga ehitud kudumit. Pisut plikalikku naiivsust tuleb ainult kasuks – eriti veel, kui seda soosib hetkemood!

Montoni meestekollektsiooni hitt-tooted:

  • Neoonmustriga ilmestatud kudumeid on ideaalne kombineerida talvisel perioodil musta ning halliga, lisades seeläbi oma igapäevale veidike särtsu. Eriti moodsad mehed kannavad kudumeid, millel neoonvärv muutub  järjest tumedamaks.
  • Neoontoonid teevad ilma ka meeste särgimoes: esindatud on nii laimiroheline, fuksiaroosa ja elektrisinine.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles