Kas sina oskad flirtida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Autor Jean Smith viis läbi uuringu, millest selgus, et inglased ei oska eriti flirtida. Smithi uuring näitas, et 35 protsenti Briti meestest ei saa aru, kui naine nendega flirdib, sest naine teeb seda liiga varjatult.

Portaal femalfirst.co.uk otsustas reastada mõned punktid, mida tasuks flirtides meeles pidada.

Ole enesekindel

Mida paremini sa end tunned, seda parema mulje jätad teistele. Ära ole mehele lähenedes närviline, lase oma enesekindlusel sinust välja särada. Kui sinust kiirgab enesekindlust, pannakse sind kindlasti tähele.

Ole julge

Ära lase end peatada mõttel, kuidas temale läheneda. Lihtsalt tee seda. Astu enesekindlalt ligi ja ütle, et tahaksid temaga tutvuda. Vestle mehega, et aru saada, kellega tegu. Kui arvad, et ta võib sulle meeldida, jätka vestlust, kuid ära avalda enda kohta kõike – lase tal enama järgi januneda. Ütle, et pead lahkuma, see reeglina kiirendab asjade käiku (näiteks seda, et tema su telefoninumbrit küsiks).

Liigu edasi

Korvi saamine pole hea, kuid miks lasta end sellel masendada? Kui mees pole sinust huvitatud, liigu edasi. Naerata ja lahku viisakalt. Oluline on meeles pidada, et kõigiga ei saagi omavahelist sädet tekkida, seega ära lase meeleolul sellest langeda.

Näita huvi välja

Kui kohad kedagi ja teie vahel tekib see eriline säde, näita oma huvi julgelt välja. Seda ei pea sõnadega tegema, sa võid ka naeratada ja silmsidet hoida. Ära karda avalikult temaga flirtida – tema põlve või kätt katsuda, flirtivalt naeratada jne. See näitab selgelt, millised on su tunded ja annab võimaluse temal sind välja kutsuda.

Ja lõpuks...

Naised on ilmselt kõik ühel nõul, et mees peaks esimese sammu astuma, ometi võib naine olla see, kes talle väikese tõuke annab. Alusta julgelt esimesena vestlust. Kui ta mõistab, et ta meeldib sulle, on tal tunduvalt lihtsam palli mängus hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles