Lugeja õpetab: küünekleepsud sobivad neile, kes soovivad erilist tulemust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. maniküür
1. maniküür Foto: Erakogu

Lugeja Marilyn saatis Naine24 lugejamängus osalemiseks kuue küünemaalingu pildid koos õpetustega. Kuidas meeldib?

1. maniküür

Katsin küüned aluslakiga. Seejärel kaks kihti Rimmeli küünelakki värvinumbriga 317. Mõnele küünele kleepisin peale ka paar küünekleepsu, mis jäävad väga efektsed. Soovitaksin kleepse eelkõige nendele, kes soovivad erilist tulemust, kuid ei taha või ei oska ise küünele maalinguid peale teha. Pärast kleepsude paigaldamist tuleks küüned kindlasti hoolikalt ka aluslakiga üle tõmmata.

2. maniküür

Katsin küüned aluslakiga, sellele järgnes kaks kihti musta värvi lakki. Seejärel kastsin peenikese pintsli hõbedasse lakki ning tõmbasin küüntele mõned spontaansed tõmbed, mis meenutavad natukene puulehti. Lisasin ka kaks hõbedast dekoratiivkivikest, mida pildilt võib-olla eriti üles ei leia, kuid päriselus jäid need väga efektsed. Seejärel katsin pealislakiga.

3. maniküür

Selle maniküüri tegin (nagu arvata võib) vabariigi aastapäevaks. Pärast aluslaki ja kahekordset sinise laki pealekandmist tõmbasin väikse sõrme küüne (kuid võib vabalt olla ka mõni teine sõrm või ka mitu) keskele musta triibu ning küüne otsa hõbedase triibu (asendasin traditsioonilise valge hõbedasega, kuna endal valge küünelakk puudub). Tulemus katta pealislakiga. Jällegi väga kerge võimalus muuta maniküür eriliseks, kui kaunistada vaid üks või mõni küüs teistest veidi erinevalt.

4. maniküür

Kandsin küüned aluslakiga, seejärel kandsin peale kaks kihti musta värvi küünelakki. Seejärel lõikasin pesunuustikust väikse tüki ja tõmbasin sinna paar tõmmet hõbedase küünelakiga. Seejärel tupsutasin kergelt küüneotstele hõbedast lakki. Katsin aluslakiga. Teine ja veidi efektiivsem võimalus on nuustikule kanda ka kaks värvi korraga, nii segunevad eri värvid veidi paremini ja värvide üleminek jääb kenam. Samas on see aga tülikam, kuna värv satub nii üsna tõenäoliselt ka naha peale, sest tupsutada tuleb üsna küünevallide lähedalt. 

5. maniküür

Viimane maniküür on väga efektne ning samas ka üsna lihtne teostada. Katsin küüned aluslakiga, seejärel musta lakiga. Peale musta kihi kuivamist katsin küüned praguneva lakiga, mis on viimasel ajal väga populaarseks saanud. Pärast kuivamist katta küüned pealislakiga. Selle maniküüri tegemisel võib kasutada lõpmatult erinevaid värvilahendusi vastavalt maitsele, tuleb vaid katsetada ja vaadata, mis meeldib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles