Antonio ühendab Tallinn Fashion Weekil lõunamaised värvid ja põhjamaised vormid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio
Antonio Foto: Herkki Erich Merila

Kevadel Kuldnõela nominatsiooniga tunnustatud Baltmani peadisainer Antonio esitleb laupäeva, 27. oktoobri õhtul Tallinn Fashion Weekil oma unikaalset erikollektsiooni Baltman Limited Edition by Antonio.

Lõunamaiseid värve ja põhjamaiseid vorme ühendav meestekollektsioon jõuab lavale ühisel show´l Tiina Talumehe värske loominguga.

Tegemist on tõelise pärliga moegurmaanidele, sest niivõrd esinduslikku meestekollektsiooni ei näe just väga tihti.

«Tallinn Fashion Weeki kollektsioonis olen edasi arendanud Kuldnõela kollektsiooni inspiratsiooni – kui Kuldnõela kollektsioon keskendus põhjamaistele värvidele ja vormidele, siis nüüd ühendasin põhjamaised karged vormid lõunamaiste erksate värvidega. Tallinn Fashion Weeki kollektsiooni võib jagada mõtteliselt kaheks. Esimeses osas võidutsevad erksad värvid nagu elektrisinine, punakas oranž, purpuri erinevad toonid ning mereroheline, mis kerkivad eriti silmatorkavalt esile kollektsiooni selgete joonte ja vormide taustal. Kollektsiooni teine osa rõhutab mängu erinevate vormide ja pindadega, tuues lavale põneva tõlgenduse ajaloolisest formaalsest riietusest,» jagab Antonio kollektsiooni saamisloo tagamaid.

Tallinn Fashion Weeki Baltman Limited Edition by Antonio kollektsiooni kangad on tellitud spetsiaalselt Itaaliast ning kõikide rõivaesemete puhul on tegemist ainueksemplaridega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles