Kas sooviksid endale Megan Foxi kulme?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox
Megan Fox Foto: Reuters / Scanpix

Väidetavalt paljud New Yorgi naised seda soovivad, makstes üüratuid summasid, et ilukirurgi abiga endale Hollywoodi staari kulme saada.

Portaalis Geniusbeauty kirjutatakse, et uus moetrend levib New Yorgis suisa «valguskiirusel». Nimelt lähevad naised Megan Foxi pildiga ilukirurgide vastuvõtule, et muuta oma kulme 8000 dollari eest selliseks, nagu nimetatud näitlejal.

Doktor Jeffrey Epstein, kes teeb keskmiselt 12 kuni 15 kulmusiirdamist kuus, kinnitab oma patsientidele, et näitlejanna pilti ei ole vaja talle isegi näidata, sest arst on naise välimuse juba hästi meelde jätnud. Megan Foxi välimus on väga populaarne. Kuigi Epsteini sõnul soovitakse palju ka Kim Kardashiani kulme, on Megan Fox siiski naiste suurim lemmik.

Üheksakümnendatel siirdasid sealsed ilukirurgid juukseid, et patsiendid saaksid Rachel Greenile (Jennifer Anistoni tegelaskuju seriaalis «Sõbrad») sarnase soengu, kuid nüüd on kõige populaarsemaks protseduuriks Megan Foxi kulmude loomine.

Piinav protseduur võib kesta kuni kolm tundi ning selle hind jääb 4000-8000 dollari piiresse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles