Maarja-Liis Ilus eelistaks abielluda välismaal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus
Maarja-Liis Ilus Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Maarja-Liis Ilus (31) on Fred Kriegeriga (34) koos olnud juba kaheksa aastat ning kuigi naise sõnul pole abielu talle oluline, on ta siiski jõudnud mõelda, et sooviks ägedaid pulmi kuskil välismaal, kirjutab Kroonika.

«Ma arvan, et kui sa oled juba aastaid inimesega koos olnud, siis praktikas ei muutu sellest absoluutselt midagi,» selgitas ta, miks ei pea abiellumist oluliseks. «Ei ole välistatud, aga ma ei arva, et sellest midagi muutuks.»

Kuigi Maarja-Liisi sõnul ei pea pere ja koduse elu väärtustamine käima koos abieluga, on ta siiski mõelnud, et tal võivad olla pulma suhtes kõrged ootused, sest ta tahaks seda teha väga ägedalt. «Mul on mõte teha seda kuskil välismaal, ja nii, et saaks selleks ajaks ka pere ja head sõbrad endaga koos Eestist eemale,» tunnistas ta. «Ma praegu isegi ei kujuta ette, mis võiks selleks paigaks Eestis olla. Et kus oleks eriline ja mis õigustaks end nii, et see abielu saaks ka nagu teise tähenduse ja väärtuse. Registreerimine Õnnepalees, kus järjest voorivad inimesed sisse-välja – see kindlasti ei lisa minu jaoks sellele sündmusele väärtust, millest unistada.»

Loe lähemalt Maarja-Liis Ilusa persoonilugu värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles