Kas su abikaasa sooviks, et haaraksid magamistoas kontrolli?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kliiniline seksuoloog ja abielunõustaja Dawn Michael aitab tihti kõrgetel kohtadel olevatel meestel oma salajaste sekseludega toime tulla. Michael kirjutab portaalis YourTango sellest, et mõnikord soovivad mehed, et naised magamistoas domineeriks.

Paljud kõrgetel kohtadel olevad mehed sooviksid magamistoas võtta alistuja rolli, kuid ei julge sellest oma abikaasaga rääkida. Kuigi see võib kõlada keeruliselt, tunnevad juhtivatel kohtadel olevad mehed, et magamistoas oma naisele alistudes saavad nad end vabaks lasta ning vabanevad ka stressist.

Enamik neist meestest on abielus ning tööl tähtsa koha peal ning nende õlul on perekonna majanduslike vajaduste eest hoolitsemine. Nende meeste seas leidub suurel hulgal neid, kes on oma vajadusi rahuldanud mõne teise naisega, sest pole julgenud abikaasaga rääkida sellest, mida magamistoas teha võiks.

Meeste alistumisfantaasiate hulka kuulub näiteks laksu andmine, piitsutamine, alandamine, kaelarihma kandmine, ketid, nöörid ning anaalseks.

Kui naine haarab magamistoas kontrolli enda kätte, teeb see mehe pea tühjaks kõigest muust ning võimaldab tal hetkes olla. Tema orgasmi saamise üle kontrolli võtmine võib meest terve päeva vältel ergutada ja erutada. Õhtu, mis on vürtsitatud valu ja mõnuga, vabastab ta terve nädala stressist. Mõned mehed otsivad aeg-ajalt sellist vabanemistunnet, kuid teiste jaoks võib sellest lausa kinnisidee saada.

Üks kõige keerukamaid mehe alistumisvorme on see, kui mees tahab, et naine võtaks kontrolli tema majandusliku olukorra üle ning hakkab seeläbi kontrollima ka mehe elu. Selline suhe on paljudele meestele lõppenud pankroti või tõsiste võlgadega.

Kui mehel on piisavalt vedanud, jagab ta oma elu partneriga, kes mõistab tema elustiili ning aktsepteerib tema soove. Kindlasti ei peaks kartma oma naisega fantaasiaid jagamast, pigem üritada teda aeglaselt neisse pühendada. Abi võib otsida ka nõustajalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles