Naistel võtab kaheksa nädalat aega, et oma partneri stiili muuta

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus uuring tõestas, et 55 protsenti naistest üritavad suhte alguses hakata oma partneri riietusstiili muutma. Kuid uuringust selgus, et ka mehed üritavad oma kaasade stiili muuta.

Uuringu läbiviija selgitas, et nende eesmärgiks oli välja uurida, kui palju üritavad suhtes olevad inimesed üksteise stiili mõjutada. «Inimese stiil on suur osa sellest, kes ta on. Oli huvitav näha, et nii paljud inimesed üritavad oma partnerit muuta ja selgus, et suurem osa muutuste soovijatest on naised,» selgitas ta portaalile femalefirst.co.uk.

Ajaliselt võtab naistel oma partneri muutmine aega umbes kaheksa nädalat, kuid meestel koguni viis kuud.

Kui inimestelt küsiti, millised olid kolm peamist asja, mida nad muuta soovisid, siis naised tõid esile järgmised punktid:

  1. kanna «moekamaid» riideid;
  2. kanna kallimaid riideid;
  3. kanna viisakamaid riideid.

Kuid milliseid asju soovisid naiste juures muuta mehed? Kolm peamist soovitust meestelt:

  1. kanna vähem paljastavaid riideid;
  2. kanna rohkem disainerite rõivaid;
  3. kanna rohkem paljastavaid riideid.

Kui inimestelt küsiti, kuidas partner oli nende «soovitustesse» suhtunud, selgus, et 41 protsendil juhtudest ei nõustunud partner nende soovitustega ja 33 protsenti väitsid, et nende partner võttis soovitused hea meelega vastu.

Uuringu läbiviija sõnul ei teki probleemi, kui partner on soovitustega nõus ja järgib neid. Kuid siiski soovitab ta vältida partnerile täiesti uue garderoobi soetamist, kui ta pole selleks oma nõusolekut andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles