Üha rohkem Eesti naisi käib välismaal head seksi nautimas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uue põlvkonna naised ei närtsi lillekestena lootuses, et neid tuleb päästma prints valgel hobusel - üha enam on neid, kes suhtuvad mehesse pigem kui seksiobjekti ning hangivad elamused vajadusel eksootilisest kommipoest, kirjutab värske Anne & Stiil.
 

Enamasti on need suure egoga, iseteadlikud ja majanduslikult iseseisvad naised, kes hindavad seksuaalseid naudinguid kõrgelt, aga enda võimalusi Eestist sobivat partnerit leida ülimalt realistlikult.

«Mehi on meil Eestis vähe ja need vähesedki ei vasta kooselu või isegi seksi silmas pidades soovitud standarditele. Mehed kurdavad jälle, et eestlannad on enamasti bitchid, kes jahivad ainult raha. Ootuste lõhe on mõlemal poolel sügav, et mitte öelda ületamatu,» rääkis näiteks särasilmne ettevõtja Maret* (38), kes käib kord kvartalis Lähis-Ida noorte meestega seiklemas.

Kõik Anne & Stiili intervjueeritud naised tunnistasid kui ühest suust, et neid ei huvita mehelt majandusliku toetuse saamine, vaid pigem hea seks.

Kui osa eesti naistest rassib nurisemata mitmel kohal tööd ning kannatab ära kõik mehe kõrvalehüpped ja napsitamise, et ainult pere koos püsiks, siis üha suurem hulk julgemaid naisi otsustab muude lahenduste kasuks.

«Mees on nagu luksusasi, mida polegi vaja iga päev trööbata, vaid vahel harva hardalt nautida,» tõdes peamiselt Kreekas, Itaalias ja Hispaanias «orgasmireisidel» käiv Riina (35), kes jäi kahe lapsega üksi, kui tema joodikust mees teise naise juurde läks.

*kõik nimed muudetud

Loe pikemalt maikuu Anne & Stiilist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles