Seksuaalsaladused meestele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui valdad seksuaalenergia muundamise kunsti, võid saavutada «eatuse» – elada erakordselt pikka ja loomingulist elu, mil kehas voolab alatasa «noorusaja energia», kirjutab Peeter Liiv ajakirja Üks aprilli/mainumbris.
 

Mees kui Tuli ja naine kui Vesi

Kui yin (erutus) naises liigub veena alla peast (ka jäsemetest) läbi südame seksuaalkeskusesse (mistap peaks siis mees alustama hellitusi keha «otstest», kusjuures naise peamine suguorgan on pea), siis yang mehes liigub genitaalidest südamesse ja pähe.

Alles siis, kui see tõuseb läbi taoistliku praktika südamesse, hakkab mees tajuma naise armastust ja tema seksuaalenergiat. Kui mees õpib tõstma energiat pähe, siis suurendab see kordades tema armastust partneri vastu. Seega peab naine alustama mehe erutamist genitaalidest ja suunama seda sealt jäsemetesse, siis kehasse ja pähe.

Reeglina peab mees oma Tuld tagasi hoidma, kuumendades naise Vett eelmänguga kuni «keemispunktini». Naine peab samal ajal kasvatama oma iha. Kusjuures mehe enneaegne sisenemine takistab naise seksuaalenergial sisenemast genitaalidesse.

Kui naine «armastab kõrvadega» ja mees «silmadega», siis näiteks oma iha võimendamine läbi pornograafilise kirjanduse ja seksuaalfantaasiate raiskab Armastuse Tao valgusel meie elujõudu.

Mehe «väikene surm»

Mõnede religioonide «eelarvamuslikkus» seksuaalsuse suhtes on sügavalt põhjendatud: seks on kahe teraga mõõk, millega võib ennast nii ülendada kui ka ära kurnata. Kui naise «väikene surm» on menstruatsioon, siis mehel on selleks oma seemne vallandumine.

Seemnevedelik on mehe hinnalisim eluaine, seda nii füsioloogilisel kui ka energeetilisel tasandil. Sestap viib selle raiskamine degenereerivate haiguste ning enneaegse vananemiseni. Sellega saab seondada ka mehe lühemat eluiga – mehe 5000 ejakulatsiooni naise üle 500 menstruatsiooni vastu elu jooksul on «liiga ebavõrdne».

Reguleeritud seksuaalsus, mis on Hiina tervishoiu põhialuseid, üldsegi ei eita ejakuleerumise loomulikkust, küll aga õpetab seda tegema arukalt. Nii näiteks soovitas juba Tangi dünastia juhtiv arst dr Sun Shimiao VI sajandist järgmist sagedust: 20ndates eluaastates kord 4 päeva tagant, 30ndates kord 8 päeva tagant, 40ndates kord 9 päeva tagant, 50ndates kord 20 päeva tagant ja 60ndates ei tohiks enam üldse «seemet pillata».

Kaasaja uuringud näitavad, et kaotatud seemne taastamiseks kulub aega rohkemgi: noorukieas 5, 20ndates 7 ja 30ndates eluaastates 14 päeva, 50ndates 1 kuu ja 60ndates 3 kuud.

Ka pole soovitav ejakuleeruda purjusolekus, tühja või täiskõhuga või liiga vara pärast haigusest paranemist. Seemnekaotusest soovitatakse hoiduda ka 30 päeva kestel talvise ja suvise pööripäeva ümber.

Samas armatseda – nagu ka kallistada, pikalt ja kirglikult suudelda jms – võiks võimalikult sageli, kuna selles toimub vastastikku tervendava yin- ja yang-energia vahetus, mis partnereid energeetiliselt tasakaalustab ja harmoniseerib.

Hiina meditsiin on rakendanud ka spetsiifilisi «tervendavaid poose» teatud haiguste raviks, milles armatseti mitmeid kordi päeva jooksul. Kusjuures «energiat annab» siin see, kes on «peal».

Polüorgastiline mees

Kuid «seemne hoidmine» polegi ehk suurim seksuaalsaladus, mida siinkohal praotada. Mehel on ehk kütkestav teada, et ta võib üsna kiiresti õppida eristama ejakulatsiooni orgasmist ja muutuda seeläbi «polüorgastiliseks».

Enne murdeiga kogeb poiss vaid orgasme, kuid ejakulatsiooni alates paneb ta need kaks nii eri nähtust ühte patta. Tõsi, uuringud näitavad, et ligi 15 protsenti meestest oskab neid eristada ja rakendada ka pärast suguküpsuse saavutamist.

Belgias, Šveitsis jm on kaasaegseid kliinikuid, kus näiteks infarktihaigeid ravitakse just sel teel, et õpetatakse neile polüorgasmivõimet – nii tervendav on seksuaalenergia, eriti kui suunata seda läbi selgroo üles.

Mehe polüorgasmivõime tähendab muuhulgas seda, et ta võib armatseda «lõputult», ilma et kaotaks energiat (ja erektsiooni). Vastupidi – keha hoopiski vitaliseerub armatsemise käigus veelgi.

Seejuures süveneb nauding ajapikku hämmastavalt. Armastuse Tao edasijõudnute tehnikates õpitaksegi suunama «kuuma» seksuaalenergiat üles just piki selgrookanalit, kus toimub selle muundumine elujõuks (chi), mis on parim «toit» meie kehale ja ka vaimseks energiaks (shen), mis avab meis murranguliselt loovust, taiplikkust (valgustumisi), teadvelolu…

Ka on mees niimoodi võimeline kogema «ülekehaorgasme». Seejuures rakendatakse keha kõiki kolme seksuaalenergia «pumpa». On olemas praktikad, mis mõnekümne sekundiga võivad meis esile kutsuda erakordseid «loovuse hoogusid».

Mida rohkem kordi järjest oma seksuaalenergiat niimoodi «üles tõstame», seda suurem on tervendav efekt. Kusjuures algul harjutatakse seda individuaalselt, alles siis saab järgneda paaristäiustamine, mille käigus võimalik ühendada Mikrokosmilisi Orbiite ja kogeda ehk ka Müstilise Seksi tippu – oruorgasmi.

Seksuaalse frustratsiooni ületamine

Mikrokosmilise Orbiidi avanedes ja seksuaalenergiat muundama õppides kaob muuhulgas mehele nii iseloomulik seksuaalne frustratsioon, mis tuleneb tema seemne valmimise füsioloogilisest rütmist.

Kui meie seksuaalenergia muundub pidevalt kaheks kõrgemaks energiaks ja täidab sellisena kogu meie keha magusa «nektariga», ei kuhju see enam vaagnapiirkonnas, «nõudes vallandumist».

Rohkem kui 1000 katoliku preestri hiljutised uuringud näitasid, et eesnäärmevähk tekib selles grupis palju sagedamini kui tavaliselt. Üksikutel naistel tsölibaadis, kes ei oska seksuaalenergiat niimoodi hajutada, kujuneb jällegi palju sagedamini emaka- ja munasarjavähk.

Samal ajal nunnad Oriendi kloostrites, kellel on isegi menstruatsioon kadunud ja kes valdavad seda praktikat, on parima tervise juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles