Latiinomehe kaks kirge: muusika ja kokkamine

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venezuelast pärit artist Pedro Santana lõbustab järgmised paar kuud Tallinki kruiisilaeva Victoria I reisijaid.
Venezuelast pärit artist Pedro Santana lõbustab järgmised paar kuud Tallinki kruiisilaeva Victoria I reisijaid. Foto: Siiri Erala
Paariks kuuks Tallinna-Stockholmi liinil sõitvale kruiisilaevale Victoria I  ankrusse jäänud Venezuelast pärit laulja Pedro Santana tunnistab, et tal on elus kaks kirge – muusika ja toiduvalmistamine.

Hispaanias ja Kreekas veidi rohkem tuntud 43-aastane Santana ei küündi latiinomuusika maailmas küll Marc Anthony tasemele, kuid mees tunnistab, et on endaga rahul – peagi ilmub Euroopa turule mõeldud plaat ja igapäevatöö pakub rahuldust. «Laval olles kaovad kõik mured ja ma tunnen ennast väga hästi,» sõnas ta.

Oma heaolu eest hoolitseb Santana ka süüa tehes – kuigi ta elab üksinda, meeldib talle kokata ja näha vaeva toidu kaunistamisega.

«Teen sel viisil süüa sõpradele, aga ka endale. Miks ainult teiste pärast pingutada, ennast tuleb samuti poputada,» ütles Santana.

Maitsete osas meeldib talle katsetada soolase-magusa kombinatsioonide ja eksootiliste roogadega. Samas ei veeda ta pliidi ääres mitmeid tunde – elurütm on kiire ja seega peavad road valmima kähku.

Väga lihtne ja kiire roog on näiteks kanafilee maasikatega. Selle retsepti oli Santana nõus Tarbija24.ee lugejatega ka jagama.

Võta kanafilee ja pane see ööpäevaks Cayenne`i pipra ja valge veini marinaadi; järgmisel päeval maistesta filee soolaga ja prae lusikatäie õliga mõlemalt poolt, veidi enne liha valmimist vala peale rõõsk koor; teisel pannil rösti kiirelt piisa soolaga maitsestatud maasikaviilud ning lisa need kanale. Kõrvale sobib riis rosinate ja pähklitega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles