Kanadast pärit ettevõtja Eric Edmeades on rahvusaheliselt tuntud tippkoolitaja, kes andnud tuhandetele inimestele nõu, kuidas saavutada edu nii äris kui ka isiklikus elus. See on tema elu kutse. Eksklusiivses intervjuus Naise portaalile rääkis mees pikemalt sellest, kui oluline roll selles on tervislikul toitumisel.

Edmeadese taust on kirju: ta on olnud seotud paljude erinevate ettevõtetega mitmetes valdkondades, nende seas tehnoloogia ja sõjatööstus ning saanud jala isegi Hollywoodi filmitööstuse ukse vahele, oles seotud ettevõttega, mis aitas luua eriefekte sellistele kassahittidele nagu «Avatar» ja «Kariibi mere piraadid IV».

Kuigi töö on meest viinud reisima paljudesse riikidesse üle maailma, on tal väga eriline side just Eestiga. Viimati esines Edmeades Mindvalley suveülikoolis Kultuurikatlas, kuid Naise portaalil oli pärast loenguid võimalus Edmeadesega ka isiklikult kohtuda.

Kuidas teie teekond tervisliku toitumiseni alguse sai?

See oli minu jaoks väga isiklik teekond. Olin lapsena väga tihti haige, mind kimbutasid igasugused põletikud ja allergiad ja ma käisin väga tihti arsti juures, kus mulle kirjutati välja igasugu erinevaid ravimeid, tablette ja isegi süste, kuid miski ei toiminud. Siis sattusid minu teele inimesed, kes inspireerisid mind oma toitumist muutma ja kui ma seda tegin, juhtus midagi uskumatut – ma võtsin kiiresti kaalust alla ja kõik minu allergiad ja põletikud kadusid! Sellest ajast alates hakkasin toitumise vastu suuremat huvi tundma, ammutasin teadmisi raamatutest, õppisin toitumisnõustamist ja käisin ka nii-öelda ise põllul asja uurimas, Aafrika hõimude juures. Mind huvitab väga inimese arengutee läbi ajaloo ja evolutsiooni, soovisin väga põhjalikult uurida, kuidas inimesed aja jooksul on elanud. See kõik sai alguse umbes 20 aastat tagasi.

Kommentaarid (1)
Copy