Rakvere ennustab sardellidele helget tulevikku

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sardell sinepiga.
Sardell sinepiga. Foto: Rakvere Lihakombinaat

Rakvere Lihakombinaat uuendab ja laiendab sardellivalikut, põhjuseks usk, et mõneks ajaks unustuste hõlma vajunud sardellide söömine muutub taas popiks.

Uute toodete seas on Rakvere müügile toonud  juustuga ja sinepiga sardellid ning teised, varem turul olnud sardellid on teinud läbi uuenduskuuri – kõik on nüüd ühe pikkusega (8-9 sentimeetrit), naturaalses seasooles ning kättesaadavad ka väikeses 500-grammises pakendis.

Firma turundusjuhi Liina Jaansoni sõnul on muutuste ja uute toodete turuletoomise taustaks sardellide kasvav populaarsus.

«Esimesed tähelepanekud selle kohta tegime mulle augustis-septembris ja tegelikult on seda näidanud ka lihaturgu käsitlevad uuringud,» lausus ta.

Põhjused, miks sardelle taas rohkem süüakse, peituvad Jaansoni arvates hinnas ja paranenud kvaliteedis. Praegu müügil olevad sardellid erinevad kümme või enam aastat tagasi müügil olnud toodetest väga palju, julgustas Jaanson veel skeptilisi inimesi sardelle proovima.

«Süüa võib neid nii praetult, keedetult, ahjus soojaks teha või siis isegi grillida. Sardellide kohta on retsepte ka erinevates toiduportaalides,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles