TESTI END Pilt, mis paneb inimesi üle kogu maailma kukalt kratsima: kas sina suudad leida pildilt sõrmuse?

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis @r / FindTheSniper Redditi postitusest

Optiliste illusioonide ja mõistatuste lahendamine võib mõnikord olla tõeliselt proovilepanev. Mõnel võib ülesande lahendamiseks kuluda vaid paar sekundit, teised võivad aga kukalt kratsima jääda mõneks ajaks. Mõlemal juhul on mõistatused kasulikud meie mõttetööle. Kas sina suudad lahendada ühe viimase viraalseks läinud piltmõistatuse?

Kasutaja r/FindTheSniper jagas Redditis pilti, millega kutsus üles inimesi otsima pildile peidetud abielusõrmust. Pilt on tehtud rannas, kivide ja merekarpide keskel.

Piltmõistatus läks kiirelt viraalseks, kogudes lühikese ajaga tuhandeid meeldimisi ja kommentaare. «Ei saa olla, et pildile on ka sõrmus ära peidetud! Ma näen ainult madu, mingit mänguasja, pistikupesa ja hiirepoega. Ma ei ole kohe üldse hea selles...,» viskas üks nalja. Teine ​​lisas: «Ma olen juba kaks päeva proovinud... aga ikka ei midagi.»

Pane vaim valmis ja asu aga pilti uurima! 

Find my wedding ring
byu/raedcabello inFindTheSniper

Sõrmuse leidmiseks pead pilti suurendama ja vaatama keskele. Sõrmuse võib leida kreemja kivi kõrvalt, mille all on leht.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles