Suunamudija paljastas, et ta glamuurne elu Instagramis on vale (1)

Copy

Sa ei tea kunagi, mis toimub teise inimese hinges, ja see lugu tĂ”estab seda. Fitnessiteemalist sisu looval Emily Skyel on ĂŒle kahe miljoni Instagrami jĂ€lgija. Ta vĂ”tab alati kaamera ees kauneid poose ja nĂ€itab oma edusamme.

Viimases Instagrami lisatud pildil poseeris ta selja paljaks jĂ€tvas kollases kleidis, milles ta nĂ€gi tĂ€iesti imeline vĂ€lja, kuid tunnistas, et ei tunne end alati sugugi nii. Emily sĂ”nul on tal enesekindlusega suuri probleeme. Ta on madala enesehinnanguga aastaid maadelnud ning see on nĂ”udnud temalt palju ja nĂŒĂŒd on tal kĂ”rini. SeetĂ”ttu ta teadiski, et peab inimestele rÀÀkima oma vĂ”itlusest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Skye (@emilyskyefit)

«Olen vĂ”idelnud negatiivse sisekĂ”nega nii kaua, kui mĂ€letan. See on nagu pidev kaaslane, kes sosistab mulle kĂ”rva, et ma pole piisavalt hea, tark, vÀÀrtuslik. Ja ma tunnistan, et see on mulle kĂ”vasti mĂ”ju avaldanud. Kuid ma olen aru saanud, et see negatiivne sisekĂ”ne pole midagi muud kui vale. See on hÀÀl, mis ĂŒritab mind takistada, hoida mind vĂ€iksena ja hirmul ja ma keeldun laskmast sellel vĂ”ita. Ma olen vĂ€sinud nende valejuttude uskumisest. Olen vĂ€sinud, et negatiivsus kontrollib mu mĂ”tteid ja tegusid. On aeg hakata neid negatiivseid mĂ”tteid vaidlustama.»

Emily ĂŒtles, et ta on Ă”ppinud Ă€ra tundma, kui need mĂ”tted ligi hiilivad, ja nĂŒĂŒd oskab ta vastu vĂ”idelda. «Ma kĂŒsin endalt: «Kas on tĂ”endeid, mis neid mĂ”tteid kinnitavad? VĂ”i on need lihtsalt alusetud oletused?» Ja teate? Enamasti on need lihtsalt valed, mida olen endale rÀÀkinud. Ma asendan need negatiivsed mĂ”tted positiivsete afirmatsioonidega. Ma tuletan endale meelde oma tugevaid kĂŒlgi ja saavutusi. Ma ĂŒmbritsen end inimestega, kes usuvad minusse ja toetavad mind. See ei ole alati lihtne.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Skye (@emilyskyefit)

«MĂ”ni pĂ€ev on negatiivne sisekĂ”ne valjem kui kunagi varem. Kuid ma olen otsustanud selle haardest vabaneda. Olen vĂ”imekas, tugev ja vÀÀrt kĂ”ike head, mida elul pakkuda on. Ma ei lase negatiivsel sisekĂ”nel end enam tagasi hoida. Kui oled samuti hĂ€das negatiivse sisekĂ”nega, siis tea, et sa pole ĂŒksi. Oleme selles koos. Paneme need mĂ”tted proovile, kinnitame endale oma vÀÀrtust ja loome enesekindla ja Ă”nneliku elu. Me saame sellega hakkama.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi ĂŒles