5 nippi, kuidas oma elus saada kõik, mida tahad

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Manifesteerimine on võimas tööriist, mis annab inimestele võimaluse võtta elu kontrolli alla, luua positiivseid muutusi ja kujundada elu vastavalt oma soovidele. Seades selged eesmärgid ja keskendudes positiivsetele tulemustele, tunnevad inimesed end rohkem oma saatuse eest vastutavana. Mismoodi seda õigesti teha?

Kui sa pole veel manifesteerimise tehnikatega tuttav, siis siin on mõned olulised märksõnad, millest Dalí Karat soovitab manifesteerima õppides alustada.

Visualiseeri!

Visualiseerimine tähendab soovitud tulemusest võimalikult elava ja üksikasjaliku vaimse pildi loomist. «Leia vaikne ja mugav koht istumiseks või lamamiseks. Sule silmad ja hinga paar korda sügavalt sisse, et lõõgastuda. Kujuta ette stsenaariumi, kus su soov on juba täitunud. Kasuta kõiki oma meeli - nuusuta, puuduta, kuula, vaata, taju, et muuta see kogemus nii tõeliseks kui võimalik!» õpetab Dalí õigesti visualiseerima.

Püsi selles visuaalis mõni minut, lubades endal tunda emotsioone, mis on seotud sinu soovi saavutamisega. Sest pildi ette kujutamisest veelgi olulisem on tunne, mis sellega kaasneb. «Visualiseerimise ajal kehasse tekkiv heaolutunne on see, mis päriselt loob!»

Seejärel võta appi afirmatsioonid ehk laused, et tugevdada oma usku või soovi. Vali laused, mis on positiivsed, konkreetsed ja olevikuvormis. Näiteks: «Olen enesekindel ja võimeline oma eesmärke saavutama!» Korda oma kinnitusi iga päev, kas suuliselt või kirjalikult. Ja mis kõige tähtsam: usu ja tunneta sõnade taga olevat tõde, kui neid kordad!

Kirjuta!

Kirjutamine hõlmab oma soovide üleskirjutamist nii, nagu oleksid need juba täitunud. See tehnika aitab selgitada sinu eesmärke ja tõsta vibratsiooni, tõmbamaks ligi erinevaid võimalusi soovide täitumiseks.

«Kirjuta oma stsenaarium olevikuvormis, kirjeldades oma elu sellisena, nagu soovid. Keskendu tulemusele, mitte sellele, kuidas see soov sinuni jõudma peaks - las see jääb universumi otsustada! Usalda, ole detailne ja emotsionaalselt oma sõnadega seotud. Kaasa kirjeldusse tunded, emotsioonid ja aistingud, mida koged, kui su soovid on juba täitunud,» jagab Dalí manifesteerimise ühe tõhusama tehnika saladusi. Loe oma kirjeldust regulaarselt, et hoida keskendumist sellele, mida soovid saavutada.

Ole tänulik!

Tänulikkus on võimas vahend meelitamaks oma ellu rohkem positiivseid asju. Väljendades tänu selle eest, mis sul juba on, tõstad oma vibratsiooni ja avad ukse küllusele.

«Hakka pidama tänupäevikut ja kirjuta iga päev kolm kuni viis, ideaalis lausa 30-40 asja, mille eest oled tänulik. Ole oma tänuavaldustes konkreetne ja südamlik. Praktiseeri tänulikkust mitte ainult materiaalse vara, vaid ka kogemuste, suhete ja isikliku kasvu eest,» soovitab Dalí.

Mediteeri!

Meditatsioon aitab vaigistada meelt, tõsta eneseteadlikkust ning viia mõtted ja emotsioonid vastavusse su soovidega.

«Leia vaikne koht, kus mugavalt istuda ja keskenduda oma hingamisele. Võid kasutada ka juhendatud meditatsiooni, kui selliselt on kergem. Meditatsiooni ajal visualiseeri oma soove ja võta omaks nendega seotud emotsioonid.»

Regulaarne meditatsioon aitab vähendada stressi, parandada keskendumist ja luua ühendus oma sisemise minaga, muutes soovide väljendamise lihtsamaks.

Järjepidevus on oluline

«Oluline on meeles pidada, et järjepidevus ja usk on mistahes manifesteerimistehnika juures määravaks! Tuleb harjutada regulaarselt ja säilitada positiivne mõtteviis, usaldades, et universum töötab sinu kasuks. Manifesteerimine ei tähenda seda, et küsid ja voilaa! kohe ka saad! Jah, küsi ning sulle antakse, aga tulemused realiseeruvad üldjuhul paari nädala kuni kuu jooksul,» õpetab Dali.

«Naudi protsessi ja ole avatud võimalustele, mis sinu teele tulevad!» võtab Dalí manifesteerimise teema kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles