Bernard Hiller on Hollywoodi staaride üks nõutumaid arengutreenereid, tema õpilaste seas on näiteks Cameron Diaz ja Lindsay Lohan. Eksklusiivses intervjuus Naise portaalile rääkis Hiller oma tööst lähemalt.

Kuigi Hiller koolitab kuulsaid näitlejaid, leiab tema klientide seast ka sportlasi ja tippjuhte, kes tahavad oma edus järgmist taset saavutada. Tänavu juulis külastas Hiller aga esimest korda Eestit, viies Tallinnas Kultuurikatlas toimunud Mindvalley suveülikoolis rohkem kui tuhandele enesearenguhuvilisele läbi terve päeva kestnud koolituse teemal, kuidas elada Oscari-väärilist elu.

Oma töösse suhtub Hiller äärmise kirglikkusega ning seda õpetab ta ka teistele. Kuus tundi järjest näitlemist õpetada ei ole talle mingi probleem. See, et ta südamest armastab laval olla, ei jää kellelegi märkamatuks. Hiller saabub ja lahkub lavalt energilise muusika saatel nagu tõeline staar ning esinemine sujub väga loomulikult. «Inimesed õpivad ikka läbi tegevuse, ainult jutustamisest ei piisa. Minu loengud on väga interaktiivsed. See on nagu tantsimine: sellest ei ole mõtet rääkida, seda tuleb praktiseerida!» ütleb Hiller.

Kommentaarid
Copy