5 asja, millest juunis loobuda, et olla õnnelikum

Naine
Copy
Foto: Pixabay

Õnn saabub siis, kui vabaned oma elus kõigest, mis üleliigne. Kuid millistest tunnetest, emotsioonidest ja asjadest tuleks suve alguses vabaneda? Loe edasi ja saad teada!

Viivitamine ja jõudeolek

Lõpeta asjade hilisemaks lükkamine. Kiirustamine pole mõistlik, kuid aeglane elutempo ei pruugi olla nii tõhus. Oluline on oma töö pühendunult ära teha ning alles siis end jäägitult puhkuselainele häälestada.

Rööprähklemine

Kuna suvel on inimestel nagunii pea rohkem laiali, tasub oma tegevused läbi mõelda. Rööprähklemine on peamine probleem teel eduni. Parem on teha üks asi väga hästi kui kaks asja lohakalt.

Raskuste ületamine

Ärge kunagi anna alla, kui sul tekivad teel raskused. Juunis on oluline liikuda täiskäigul edasi või leida võimalusi, kuidas takistustest mööda hiilida. Pinguta enda nimel, et saada edukamaks kõiges – armastuses, sõprussuhetes, töös, äris. Edu armastab sihikindlaid ja tugevaid inimesi.

Väldi üliemotsionaalsust

Elus kipub ikka nii olema, et ebameeldivad sõnad ja teod jäävad paremini meelde kui head ja positiivsed asjad. Seetõttu vali neutraalne tee – liigsed sõnad ja emotsioonid ei too head, eriti kui soovid suhteid parandada. Ütle inimestele täpselt nii vähe kui võimalik ning nii palju kui vajalik!

Isiklike huvide ohverdamine teiste heaolu nimel

Teiste inimeste abistamine on alati hea, kuid seda tuleb teha mõõdukalt. Kui hakkad kõiki valimatult aitama, ei jää sul tõenäoliselt enam aega ega energiat oma pere ja tähtsate tegemiste jaoks. 

Oluline on leida enda jaoks rohkem aega ning tegeleda asjadega, mis sulle rõõmu valmistavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles