EGA SINA SELLINE POLE? ⟩ Neid naisetüüpe väldivad mehed iga hinna eest

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kas oled märganud oma elus mustrit, et käid tihti kohtamas, kuid esimesest deidist asi kaugemale ei jõua? Sageli on asi esmamuljes, mis kohtingul jäetakse. Mehed toovad avameelselt välja, milliseid naisi kohates nende peas ohutuli põlema süttib.

1. Sariflirtija

Mehed armastavad naiste flirtimist, sest see näitab nende julgust ja lõbusust. Flirtiv naine näitab kohe alguses huvi üles, mis muudab tutvumise kordades lihtsamaks. Mehele võib olla koguni kergendav teadmine, et ta ei pea kogu vaeva ise nägema. Küll aga on suur vahe, kas äsja kohatud naine flirdib vaid sinuga või igaühega, kes ette jääb. Viimastele ei soovi mehed kuigi kaua aega kulutada.

Sariflirtija vajab pidevat tähelepanu, sest teda vaevavad suured enesehinnanguprobleemid. Äärmiselt enesekindel ja kannatlik mees võib sellise käitumisega hakkama saada, kuid enamik mehi selleks siiski valmis pole.

2. Ülikiire pühenduja

Kujuta korraks ette, et oled mees. Sa kohtud sümpaatse naisega ja teil juba jutt jookseb, kuid äkitselt hakkab ta rääkima teie tulevastest pulmadest, sellest, kui palju lapsi ta tahab, ja teie tulevase koera võimalikest nimedest. Selline käitumine paneb mehele kohe väga tugeva surve peale. Suhte tervisliku ja loomulikuna hoidmiseks tasub esimesed paar kuud ja eriti kõige esimestel kohtingutel jututeemad üldisemad hoida.

Kui naine soovib suhtes ülima kiirusega edasi liikuda, paneb see mehe mõtlema, kas naine on huvitatud temast kui inimesest või soovib ta lihtsalt leida kaaslast, kellega kiirelt abielluda ja pesa punuma hakata.

3. Klammerduja

Mõni naine, keda mehed elu jooksul kohtavad, on esimesest hetkest nende küljes kinni kui takjas ega suuda viibida enam kusagil ilma mehe seltskonnata. Sellistel naistel on kombeks võtta kiirelt üle mehe hobid, helistada viisteist korda päevas ja ärrituda, kui märkab, et mees ei vasta samaga. Mehed võivad ennustada, et selliselt käituv naine röövib neilt rohkem aega, kui nad anda sooviksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles