Veganist naine otsustas päevapealt toorest liha sööma hakata (1)

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Veganlus võib paljudele osutuda üsna keeruliseks ülesandeks ning seda kinnitab ka fakt, et hinnanguliselt 84 protsenti veganitest ja taimetoitlastest loobub täielikult alternatiivsest elustiilist. Üks sellistest inimestest on Rootsist pärit Mimi Graff, kes väidab, et veganlus tegi teda haigeks, vahendab Tyla.

Mimi oli teismelisena mitu aastat vegan, kuid järgib nüüd hoopis radikaalsemat dieeti ja väidab, et pole ennast kunagi paremini tundnud. 20. eluaastates naine toitub peamiselt toorest veise-, sea- ja kanalihast, kuid ka toorestest elunditest, näiteks maksast ja neerudest.

Naine räägib, et veganidieet viis tema tervise väga kehva seisu, sest 17-aastasena kaalus ta vaid 39 kilogrammi ja tal olid mitmed tõsised terviseprobleemid. Tervisemured olid niivõrd suured, et Mimi arvas, et ta ei ela isegi 20-aastaseks, ning pärast mitut aastat veganlust oli naine täiesti töövõimetu.

Sellest ajast saati, kui Mimi hakkas toorest liha sööma, on ta enda sõnul olnud suurepärases vormis, täiusliku tervisega ning ta tunneb, et muutub iga päevaga aina tugevamaks. Naine jagab, et ühel päeval tekkis tal ootamatult suur soov liha süüa. Mimi meenutab, et suur tung liha järele viis teda lähedal asuvasse kalaärisse, kust ta ostis kõige suurema lõhe, mis seal müügil oli.

Naine paljastab, et koju jõudes istus ta laua taha ja sõi kätega terve kala korraga ära nii, et kalast jäi alles vaid luustik. Pärast kala söömist oli Mimi täielikus eufoorias ja tundis, kuidas tema aju sisse lülitus ja keha elavnes.

Kuigi paljud inimesed otsustavad veganiks hakata loomade heaolu pärast, ütleb naine, et pärast liha söömise juurde naasmist ei tunne ta ennast kuidagi süüdi. Endine vegan tunnistab, et ta ei ole pärast toore liha söömist enam üldse loomade elude peale mõelnud.

Mimi rääkis, et kuulab alati oma keha ja sööb seda, mida keha ihkab. Ta usub, et nii keedetud kui ka toores liha on tugeva tervise jaoks väga vajalikud, kuid kõige rohkem armastab ta seda tunnet, mis toore liha söömisel tekib.

Naisele meeldib toorest liha hammaste ja kätega rebida, sest tema sõnul on see väga lõbus. Siiski tunnistab Mimi, et ta üritab avalikes kohtades viisakamalt liha süüa, sest ta teab, et see ei jäta temast head muljet. Ta räägib, et toores liha sobib ka daamilikele ja kogenud naistele, sest toore liha sööjad pole ainult kulturistid või hipid. Toorest lihast naine loobuda ei kavatse ning tal on tekkinud ka uued eesmärgid. Mimi jagab, et soovib proovida toorest liharooga igast kultuurist ja igast loomast.

@feralfraulein Replying to @pineapple.flavour Part 2?? More @feralfraulein @feralfraulein @feralfraulein #mukbang #rawmeatdiet #rawcarnivore #mukbangs #rawprimaldiet #rawmeat #carnivorediet #fyp #asmr #mukbangeatingshow #mukbangasmr ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles