KAS USUD? ⟩ Loe, mida riietelt leitud sulg tegelikult tähendab (1)

Naine
Copy
Foto: Pexels / CC0 Licence

Mõnikord aitavad küsimusele vastuse saada üsna tavalised asjad. Rahvatarkus aitab meil probleeme ületada ja õnne ligi meelitada. Rahvatarkus räägib ka sellest, mida riietelt leitud sulg tegelikult tähendab.

Sulgi peetakse lootuse ja õnne sümboliks. Varrukalt sule leidmine on kõrgeima õnnistuse sümbol, mis tähendab, et tee on vaba. See tähendab, et saad turvaliselt tegeleda planeeritud tegevustega ning sa ei pea kartma ebaõnnestumist.

Seelikult või pükstelt leitud valge sulg viitab kiirele rõõmsale muutusele sinu elus. Naistele näitab see, et leiad üsna pea oma ellu armastuse, ja meestele lubab see kohtumist südamedaamiga, kellega tugevaid suhteid luua.

Taskust või riiete voodrilt leitud must sulg hoiatab, et su teele võib sattuda keegi pahatahtlik inimene. Selline märk võib viidata ka kadedatele inimestele, kes võivad sinu plaane segada. Kogemata riietele langenud must sulg lubab aga, et seljatad elus probleemid varem, kui arvatagi oskad. Samuti lubab see rahalise olukorra paranemist. 

Rõivastelt leitud kirju sulg tõotab meeldivaid muutusi, mis aitavad probleemidest mööda saada, ja sinu ellu lisanduvad uued värvid. Selline märk lubab ka materiaalsete soovide täitumist.

Punase sule leidmine riietelt on suur õnn. Selline märk näitab, et võid julgelt riskida.

Sageli ei tee me ilmsetest saatusemärkidest välja, kuid tegelikult on see universumi viis meiega suhelda. Universumi saadetud märkide tõlgendamine aitab ellu õnne tuua.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles