VIINAKURADI KÜÜSIS ⟩ «Mu tütar armastab rohkem alkoholi kui oma last»

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Murest murtud naine jagab, et tema tütar armastab viina rohkem kui oma last, sellest tekkinud kahju on häiriv ning purustab südame. 

69-aastane naine jagab, et tema 44-aastane tütar on alkoholi tarbimise pärast kaotanud kolm töökohta. Lisaks unustab ta oma 12-aastasele tütrele kooli järele minna. Nii peab laps sageli koju jõudmiseks tund aega kõmpima.

«Kapid on tihti tühjad, nii et ma viin neile süüa,» jagab naine muret lapselapse pärast.

Ta ütleb, et ei soovi, et lapselaps tema tütrelt ära võetakse, kuid olukord on jõudmas punkti, kus tüdruk ei peaks oma emaga kahekesi jääma.

«Kuidas ma neid aidata saaksin?» küsib naine väljaande The Sun vahendusel.

Psühholoog Deidre vastab naisele, et tal on õigus muret tunda oma lapselapse pärast, kes on hooletusse jäetud. Psühholoog soovitab tal siiski lastekaitsega ühendust võtta.

«Olete selgelt väga kaasatud ja hooliv vanavanem ning nad toetavad teid teie perele parima tee leidmisel,» julgustab Deidre.

Inimene.ee andmetel elavad paljud teismelised koos alkohoolikust vanemaga –inimesega, kes on füüsiliselt ja emotsionaalselt sõltuv alkoholist. Alkoholism on levinud juba sajandeid ja siiani pole keegi osanud seda peatada. Alkoholism tekitab ängi mitte ainult selles inimeses, kes joob, vaid kõigis, kes teda ümbritsevad.

Kui vanem on alkohoolik, võib laps tunda end üksi ja mahajäetuna. Ometi leidub inimesi ja organisatsioone, kes aitavad toime tulla alkoholismist tingitud pereprobleemidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles