TOHOH! ⟩ Uuring: need inimesed saavad kehvemat seksi, kes usuvad suurt armastust

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mis puutub suhetesse ja seksi, siis on olemas enam-vähem kaht tüüpi inimesed. Ühed on veendunud, et nii partnerlus kui ka seks nõuavad pidevat tööd ja vaeva, et sellega pikemas perspektiivis rahul olla. Teised – romantikud – loodavad pigem hingesugulusele, suurele armastusele. Nad arvavad, et seksuaalne kokkusobivus kas on või ei ole.

Torontos asuva Dalhousie ülikooli uuringus käsitleti küsimust, mille arvele paarid oma suhte edu ja seksuaalse rahulolu panevad.

Uuringus jõuti järeldusele, et rahulolu seksiga nõuab pidevat pühendumist ja tööd, et see aja jooksul alles jääks. Inimesed, kes ei usu hingesugulastesse, usuvad, et probleemid voodis on vaeva nähes lahendatavad.

Samas kui usk suurde, saatuslikku armastusse viitab sellele, et partnerite vahel peaks olema iseeneseslik klapp ja et voodimured tähendavad, et suhe on hukule määratud.

Ühesõnaga: need paarid on õnnelikumad, kes eeldavad, et seks suhtes nõuab tööd, kui need paarid, kes eeldavad, et voodis kas on sünergia või ei ole, kirjutab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles