Hailey Bieber avaldas oma elu hirmsaima hetke: ma ei saanud sõnagi suust!

Naine
Copy
Foto: ANGELA WEISS/AFP/Scanpix

26-aastane modell Hailey Bieber on avaldanud, et kannatab pärast 2022. aastal tekkinud insuldilaadseid sümptomeid ärevuse ja posttraumaatilise stressihäire (PTSH) all. «Kartsin, et see juhtub uuesti,» ütles Bieber. «See oli hirmutav, raputav ja segadusse ajav igal võimalikul viisil, mida sa ette kujutada suudad.»

Bieber sõi 10. märtsil 2022 hommikust, kui teda tabas «kummaline tunne», mis rändas tema õlast käsivarde ja sealt sõrmedesse, jättes kõik tuimaks. Lisaks ei saanud ta rääkida. «Ma ei saanud sõnagi suust,» ütles ta Instagramis. «Tundsin, et mu näo parem pool hakkas vajuma.»

Bieber viidi haiglasse, kus leiti, et tal oli ajus väike tromb, mis põhjustas hapnikupuuduse, kuid keha suutis sellega ise toime tulla ja ta taastus paari tunni jooksul täielikult. Bieber rääkis, et juhtumi ajal viibis ta Californias Palm Springsis ja sinna tagasi pöördudes tundis ta end väga ärevana, vahendab ABC News.

«Paar esimest korda siin tagasi olla oli kummaline, sest ma mäletasin täpselt, kuidas kõik sel hetkel oli,» ütles ta. «Aja jooksul läheb paremaks. Räägin sellel teemal väga avatult, sest äkki see aitab kedagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles