SÄDELEV GALERII ⟩ Kuulsuste paraad tähistas Shishi glamuuripeol advendiaja algust

Copy

Shishi sädelev pidu meelitas kokku Eesti kõige kaunimad ja kuulsamad. Kes seal litterkleitides tantsu lõid ja Moët & Chandoni šampanjal hea maitsta lasid? Külaliste seas jäi silma seltskonnatähti, muusikuid, disainereid ja telestaare. Ja millised tualetid! Imetle suurt galeriid.

Shishi avas advendiaja suurejoonelise glamuuripeoga «Sparcling Night». Kogu Shishi maja näeb välja nagu hiiglaslik talve võlumaa, täis väikeseid ja suuri jõuluimesid. Uhke pidu meelitas kokku seltskonnataeva säravaimad tähed. Külaliste seas jäi silma loomingulist rahvast nii muusikute, disainerite ja telenägude kui seltskonnatähtede ridadest. Keera kuhu suunda tahad – igal pool staarid!

Shishi glamuurne pidu, Anu Saagim ja Brigitte Susanne Hunt löövad hoogsalt tantsu.
Shishi glamuurne pidu, Anu Saagim ja Brigitte Susanne Hunt löövad hoogsalt tantsu. Foto: Rene Lutterus
Sajad tibatillukesed baleriinid aastalõpumaagias.
Sajad tibatillukesed baleriinid aastalõpumaagias. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Ainult säravad külalised

Shishi omanikud Mart Haber ja Taivo Piller on ka ise kohalikud tähed ja nii pole ime, et kuulsustest enamik nende lähemasse sõpraderingi kuuluvad. Paljude säravate külaliste hulgas jäid silma näiteks väsimatu energiaga vallaline kaunitar, reipalt finaali poole purjetav Brigitte Susanne Hunt, karismaatiline artist Teele Viira, muinasjutuvestjatest moeloojad Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ja Ketlin Bachmann, väsimatu bravuuritar Anu Saagim, stiilne multitalent Jevgeni Fokin, miljonärist investor Joakim Helenius ja endine Miss Estonia Kristiina Heinmets.

Shishi glamuurne pidu. Kristiina Heinmets.
Shishi glamuurne pidu. Kristiina Heinmets. Foto: Rene Lutterus

Telediivade armeest tuleb kindlasti välja tuua rõõmus piduline Piret Laos, kes pole end meeletust populaarsusest grammigi häirida lasknud ning on ikka sama siiraks ja vahetuks tüdrukuks jäänud. Disaineritest korraldas efektseima defilee Maria Tammeorg, kes keerutas keset võlumaad oma enda disainitud kullakarvalises ja massiivse seelikuosaga printsessikleidis. Muidugi veel kümneid ja kümneid teisi tuntud nägusid, kes olid end peoõhtu puhul kõrgläikesse löönud. Leia nad kõik üles suurest glamuurigaleriist.

Shishi jõulumaal jäi silma palju võluvaid tillukesi detaile. Hõbeuisud jõulupuule? Aga palun! Muinasjuttudel on aeg ellu ärgata.
Shishi jõulumaal jäi silma palju võluvaid tillukesi detaile. Hõbeuisud jõulupuule? Aga palun! Muinasjuttudel on aeg ellu ärgata. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Šampanjakaskaad, tants ja gurmee

Inimesed olid tõeliselt vaeva näinud, nii et juba külaliste imetlemine pakkus omaette vaatemängu. Ja pole ka ime – nägi ju gala dresscode ette, et korrektne on ilmuda sädeluses ja smokingis.

Shishi glamuurse peo dresscode soovitas saabuda sädeluses ja smokingis. Laval sillerdavad Teele Viira ja Tuuli Rand.
Shishi glamuurse peo dresscode soovitas saabuda sädeluses ja smokingis. Laval sillerdavad Teele Viira ja Tuuli Rand. Foto: Rene Lutterus

Moët & Chandoni šampanja voolas ojadena mööda vana kooli pokaalikaskaadi. Võrratud suupisted valmistas mitme kokaraamatu autorist meisterkokkaja Hele-Mai Alamaa. Hoolimata pikkadest sleppidest ja taevasse kõrguvatest kontsadest võtsid pidulised kohe üles hoogsad tantsupoognad. Sellist suurt, säravat ja sädelevat pidu oli Eesti seltskond kaua oodanud, braavo!

Shishi jõulugala pakkus hõrgutavaid elamusi kõigile meeltele.
Shishi jõulugala pakkus hõrgutavaid elamusi kõigile meeltele. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles