Nexuse bändis tuule tiibadesse saanud ja mitmel Eesti Laulul säranud muusik Helen Randmets naudib elu kõige ilusamat aega. Vaevalt olen ma sama helget lapseootel naist varem näinudki. «Olen tõesti roosa pilve peal. Ja nüüd tuleb tüdruk, ma tean!» Randmetsade peres on siiani puha meestevägi – kalli abikaasa Reigo kõrval sirguvad kolm noormeest Roben Thor (11), Marlon Frei (9) ja Joren Rei (5). Oktoobri lõpus on oodata pisikest printsessi.

«Ma ei jaksa!» Varem polnud seda lauset Heleni jaoks olemas.

Soolokarjääri juurde jõuab naasta, kuid täna on prioriteediks tütreke.

Fitnessiga Helen jätkata ei plaani: «See on õudselt raske, ropp töö. Sa oled kogu aeg näljas!»

Kohtume päikeselisel sügishommikul. Helen saabub kergel sammul, särav naeratus laiumas üle kogu näo. Temast lausa voogab helgust ja armastust. Ja ta on erakordselt kaunis – selja tagant tavaline supervormis Helen, ei saaks arugi, et ettepoole on kaheksanda kuu kõht juurde pandud.

Kust see mõte tuli, et peres võiks veel neljas laps olla?

Mul see tüdrukusoov oli lihtsalt nii-nii suur! Olen juba üheksa aastat tüdrukust unistanud, ei salga üldse maha!

Elus juhtuvad kõik asjad korraga. Sinu soolokarjäär sai just hoo sisse ja siis said teada, et oled neljanda lapse ootel.

Suutsin kaks aastat vahepeal muusikavallas aktiivne olla. Märtsis andsin välja oma albumi digiversioonina, see oli minu jaoks märgiline asi ja suure unistuse täitumine. Ja kui ma vahetult enne sain teada, et ootan last, siis oli nii hea tunne – ühe märgi sain maha ja tuli uue unistuse täitumine peale. Vau! Ma saan ka oma kauaoodatud tütre! Endal on tunne küll vahel selline, et nüüd tuleb kohe!

Helen räägin pikas intervjuus väga siiralt lapseootusest. Kuidas ta on õppinud tunnistama, et vahel ei jaksa, räägib armastusest ja plaanidest. Saad teada kuidas hoiab kaunitar oma võrratut vomi ja millise valemiga on juba 10 aastat kestnud Heleni õnnelik abielu Reigoga. Lisaks palju imearmsaid isiklikke detaile. 

Kommentaarid
Copy